base radePresedintele Traian Basescu a avut o reactie mai putin conventionala la aflarea deciziei Curtii Constitutionale, care a declarat Statutul parlamentarilor neconstitutional. Seful statului a comentat scurt: „Yes!”.

„Probabil au constatat neconstitutionalitatea a 45 de zile, nu se poate decat 15 zile, ca la ceilalti. Mai este un articol, acela cu prezentarea unor probe concludente, cred ca si acela trebuie rezolvat”, a completat Basescu.

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, marti, ca Statutul parlamentarilor este neconstitutional, urmand ca acesta sa fie retrimis Camerei Deputatilor pentru a fi modificat. Dupa cinci ore de dezbateri, judecatorii CCR au dat aviz de neconstitutionalitate, cu 8 voturi „pentru” si unul „impotriva”. Statutul parlamentarilor a fost contestat la CCR de catre PDL si PP-DD.

Cele doua partide au reclamat majorarea de la 15 la 45 de zile a termenului in care un ales poate contesta un raport al ANI in cazul unei decizii de incompatibilitate.

4 COMENTARII

  1. Da!
    \Basistul si pupincuristul de mine se bucura din plin de aceste lapidar YESSS

  2. D-le PRESEDINTE vestea ca nu ve-ti parasi corabia” ROMANIA” ne face fericiti si suntem siguri caci pd-ul va deveni din nou o forta cu Traian capitan , bineinteles. Deci cu toata viteza inainte. Speram ca ve-ti renunta la ultima parte a mandatului si veti conduce campania pentru noul Presedinte.? Numai Traian Basescu stie sa castige o campanie de unul singur( sunteti ca LIONEL MESI). Deci pe ei, Jos cu mizeriile de Cacarau si Pontuta Viorica.

  3. …YES!…..presedintele nostru nu paraseste corabia ,este cu noi,pentru noi si pentru ROMANIA !…..ne bucuram de fiecare victorie oricat de mica este ea !……doamne ajuta pe romani si ROMANIA!

  4. Bravo CCR, bravo pana acum pentru ICCJ ! Cu CSM … e jale. Doamna ministreasa (mai corect ar fi sa-i spunem minereasa), noul Miron Cozma al politicii romaneste, continua sa lucreze pentru cei care-o tin in brate : fenechiu – voiculescu & Co.

Comments are closed.