basescu_kovesi_28372200

Traian Băsescu şi-a ieşit din minţi după ce şi-a văzut fiica cea mare pe treptele DNA-ului. Fostul preşedinte a lansat o serie de acuzaţii fără precedent la adresa şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Laura Codruţa Kovesi e sluga lui Klaus Iohannis, a tunat fostul preşedinte care recunoaşte că DNA-ul i-a distrus familia. Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte e deja în spatele gratiilor.

Kovesi şi alte câteva slugi vor să îşi spele imaginea. De acum Kovesi are un adversar. Pe mine. A mers prea departe în slugărnicia ei. M-a pus Băsescu, dar îl slujesc pe Iohannis. Ea asta vrea. Să se acopere. Niciodată nu mi-am implicat fiica. E un fals de proporţii. Dosarul a fost total nepregătit. Aveau nevoie să îşi spele imaginea după incidentele pe care le-au avut.

Cu provocatori, cu falsuri şi înscenări mi-a distrus aproape toată familia această doamnă Kovesi pe care tot eu am inventat-o.  Nu cred că mă pune vreodată Iohannis premier, dar Kovesi şi DNA nu putea să cheme oamenii să îi pună sub învinuire fără să vadă dosarul. Diseară doamna Kovesi trebuie să dea comunicat pentru popor. Am crezut că va ancheta la fel ca Daniel Morar. Era o instituţie sobră care pe timpul lui Daniel Morar nu a făcut circ. Doamna Kovesi şi-a arătat caracterul. Sacrifici oameni ca să te consolidezi pe funcţie. Să te decoreze un ambasador străin„, a tunat Băsescu la RTV, menționează stiripesurse.ro