iohannis-dragnea

Cit cinism la politrucii astia doi, Dragnea si Iohannis, si la securistii care ii inconjoara ! Este cea mai mare bataie de joc a secolului la adresa Romanilor !

Daca citim articolul 115 din Constitutie, aliniatul 5, care explica cele doua conditii prin care o Ordonanta intra in vigoare si PRODUCE EFECTE, este evident ca OUG 13, in totalitatea ei, a intrat in vigoare si produce efecte din noaptea publicarii in Monitorul Oficial !

Iata intreg articolul 115 din Constitutia Romaniei ! Aliniatul 5 e fabulos de limpede ! Degeaba vine un scribalau de la Guvern si pune de la el din burta 10 zile in OUG 13, scribalaul nu poate fi mai tare decit Constitutia !

Art. 115 – Delegarea legislativă

(1) Parlamentul poate adopta o lege specială de abilitare a Guvernului pentru a emite ordonanţe în domenii care nu fac obiectul legilor organice.
(2) Legea de abilitare va stabili, în mod obligatoriu, domeniul şi data până la care se pot emite ordonanţe.
(3) Dacă legea de abilitare o cere, ordonanţele se supun aprobării Parlamentului, potrivit procedurii legislative, până la împlinirea termenului de abilitare. Nerespectarea termenului atrage încetarea efectelor ordonanţei.
(4) Guvernul poate adopta ordonanţe de urgenţă numai în situaţii extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată, având obligaţia de a motiva urgenţa în cuprinsul acestora.
(5) Ordonanţa de urgenţă intră în vigoare numai după depunerea sa spre dezbatere în procedură de urgenţă la Camera competentă să fie sesizată şi după publicarea ei în Monitorul Oficial al României. Camerele, dacă nu se află în sesiune, se convoacă în mod obligatoriu în 5 zile de la depunere sau, după caz, de la trimitere. Dacă în termen de cel mult 30 de zile de la depunere, Camera sesizată nu se pronunţă asupra ordonanţei, aceasta este considerată adoptată şi se trimite celeilalte Camere care decide de asemenea în procedură de urgenţă. Ordonanţa de urgenţă cuprinzând norme de natura legii organice se aprobă cu majoritatea prevăzută la articolul 76 alineatul (1).
(6) Ordonanţele de urgenţă nu pot fi adoptate în domeniul legilor constituţionale, nu pot afecta regimul instituţiilor fundamentale ale statului, drepturile, libertăţile şi îndatoririle prevăzute de Constituţie, drepturile electorale şi nu pot viza măsuri de trecere silită a unor bunuri în proprietate publică.
(7) Ordonanţele cu care Parlamentul a fost sesizat se aprobă sau se resping printr-o lege în care vor fi cuprinse şi ordonanţele ale căror efecte au încetat potrivit alineatului (3).
(8) Prin legea de aprobare sau de respingere se vor reglementa, dacă este cazul, măsurile necesare cu privire la efectele juridice produse pe perioada de aplicare a ordonanţei.

Va dati seama oameni buni ?! Iohannis si Dragnea ne-au ascuns acest adevar si ne-au lasat sa protestam ca prostii ! Sa iesim in strada cu sutele de mii, sa speram in dreptate, sa visam ca ii putem invinge !!!

Amindoi stiau din noaptea publicarii ca OUG 13 produce efecte instant si vor scapa toti mafiotii Sistemului cu rudele lor cu tot ! Din toate partidele, din toate Serviciile, toti cei care au nenorocit Romania ! Inclusiv Iohannis, Basescu, fratele lui Kovesi, etc, beneficiaza de OUG 13 !

Totul a fost o coregrafie ! Si-au batut joc de noi si au pus in pericol, prin ultrasii SRI-ului, vietile a 150.000 de romani prezenti in Piata Victoriei ! Mafiotii au scapat, Dragnea si-a consolidat pozitia de Borfas Sef al Romaniei iar mortul de Iohannis a facut niste puncte in sondaje, a scapat-o de puscarie pe nevasta-sa si viseaza la un nou mandat !

Acest ADEVAR nu va deveni viral fiindca ii va arde rau de tot pe Dragnea si Iohannis ! Dar va ajunge la cine trebuie ! Si va fi distribuit chiar si pe sub mina !

Dragnea si Iohannis au fost mina in mina si si-au batut joc de noi ! Amindoi au cistigat enorm din protestele uriase ale „fraierilor” care sintem ! Romania a pierdut din nou ! Ne-am luat inca o TZEAPA URIASA ! E drept, daca reusim sa iesim in STRADA peste 1 MILION de ROMANI, atunci s-ar putea sa le infigem noi O TZEAPA URIASA IN C_R ! Exact cum proceda Vlad Tepes ! Adevaratul Tepes, nu cel confiscat de fugarul Guita!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru