FCSB a termimat play-off-ul la egalitate de puncte cu FC Viitorul, 44, dar titlul a intrat în vitrina constănțenilor, grație rezultatelor directe pe care trupa lui Gică Hagi le-a avut contra roș-albaștrilor în turneul final al campionatului, scrie digisport.ro

Oficialii vicecampioanei, în frunte cu Gigi Becali, n-au fost de acord cu această decizie a Ligii Profesioniste de Fotbal și au argumentat că ei merită să fie campioni potrivit regulamentului în vigoare. Demersul celor de la FCSB de a ataca decizia inclusiv la TAS l-a deranjat și chiar supărat pe Gică Hagi, care este nașul lui Gigi Becali.

Finanțatorul este conștient că ”Regele” s-a supărat, motiv pentru care a ținut să-i ceară iertare ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal”. Totuși, Becali a spus că echipa sa nu va renunța să-și caute dreptatea la TAS.

”Nevasta și familia mi-au spus și îmi spun să renunț, dar un jurnalist cunoscut, nu-i divulg numele, mi-a spus că dacă a existat și este prietenie și dacă te superi pentru că te duci să se facă dreptate, atunci nu e prietenie.

Adevărat, o dată am greșit și mi-am cerut iertare și mai îmi cer încă o dată iertare, pentru ce am greșit atunci. Și am greșit foarte mult. N-am să mai greșesc niciodată în viața mea față de Gică! Dacă vrea să rămână supărat, e problema lui, deși eu zic că o să-i treacă, dar eu, repet, nu voi mai greși față de el. 

El poate să zică ce vrea, să facă ce vrea, eu nu o să zic nimic. Pentru că am greșit o dată, și-mi ajunge!

Dar, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne apărăm, pentru că Steaua nu e numai Becali, Steaua este și a suporterilor, mai sunt jucătorii, cei din staff, toți vor să se facă dreptate.

Însă, dacă dreptatea va spune că Viitorul este campioană, atunci ’jos pălăria!’, sărutmâna și cu asta basta. Fac ceva rău?”, a spus Becali. Șeful roș-albaștrilor este convins că regulamentul este de partea sa și că nu se prevalează doar de o interpertare.

”Dacă era doar o chichiță din regulament pe care aș fi vrut eu să o speculez, atunci n-aveam dreptate, era măgărie! Vă jur că nu mai apelam la ea, dar acum e cu totul altceva”, a completat Becali.

”Fiecare dintre noi vede fotbalul în felul lui iar felul lui nu este corect!”

În ultima vreme, Gigi Becali n-a stricat relația de prietenie doar cu nașul Hagi. Și finul Mirel Rădoi s-a supărat pe latifundiar. Fostul antrenor al Stelei, care acum studiază pentru a intra în posesia Licenței Pro, crede că felul în care finanțatorul roș-albaștrilor privește fotbalul este total greșit.

”Nu am mai discutat cu Gigi Becali pentru că nu vreau să mă cert cu el. Nu am mai vorbit, pentru că sigur am avea discuții contradictorii. Fiecare dintre noi vede fotbalul în felul lui iar felul lui nu este cel corect.

Eu i-am spus că, atâta timp cât va gândi așa, va greși. Pentru el, cei care-i spun adevărul îl deranjează și crede că ori au o răutate, ori nu se pricep la fotbal. Așa că, prefer să rămânem cu impresiile pe care le avem”, a spus Rădoi, pentru sport.ro.