Intrebat de felul in care comenteaza lista posibililor premieri, Vasile Blaga a raspuns ca ARD “nu va propune mincinosi” pentru functia de prim-ministru.

Pe acea lista s-ar afla nume precum: Vasile Blaga, Adriean Videanu, Mihai Razvan Ungureanu si Mihai Stanisoara.

„O vehiculati dumneavoastra, eu n-am vehiculat-o niciodata. Nici din alianta nu a vehiculat-o nimeni niciodata, spunem un lucru clar: nu vom propune mincinosi pentru functia de prim-ministru, oameni care sa nu fi demonstrat nimic in sapte luni de cand sunt la putere dar nu guverneaza, propunem oameni seriosi, oameni care au solutii pentru Romania, oameni care au experienta administrativa. Noi nu vom face, oricare dintre noi va fi desemnat la o adica, nu vom face din minciuna politica de stat, cum face Ponta”, a declarat Vasile Blaga intr-o conferinta de presa.

Copresedintele ARD a completat ca pe 9 decembrie, romanii vor putea sa aleaga intre ARD care a “identificat problemele romanilor si a propus solutii” si USL care “a facut din minciuna politica de stat” si care “nu face decat sa ingroape Romania”.

15 COMENTARII

  1. ARD-ul nu poate propune mincinosi , … pentru ca este cel mai mincinos partid comunist !!!!! 🙁 M.R. Ungureanu nu minte , … ” minte si fura !!! ” Bozgor comunist .

  2. V-am votat pina in prezent si acum va voi vota,dar,daca faceti „blat” cu psd sau pnl,nu va voi mai vota niciodata.VICTORIE ARD!

  3. D-le Blaga nu stim cum va iesi dar daca va fi sa mai facem o Revolutie mai mult de jumatate di politicienii comunisto-uselisti va trebui sa-i executam ca pe Ceausescu.

Comentariile sunt închise.