UPDATE: Mai mulți jurnaliști au fost agresați de bodyguarzii care îi escortau pe Dana Năstase și Andrei Năstase, soția și fiul fostului premier. Incidentul s-a petrecut la ieșirea din sala de judecată de la Curtea de Apel București. Mai mulți jurnaliști susțin că au fost bruscați și chiar loviți de gărzile de corp, în timp ce încercau să discute cu membrii familiei lui Năstase.

Dana și Andrei Năstase au fost înconjurați de bodyguarzi. La un moment dat, gărzile de corp care aveau păzeau familia fostului premier au început să-i îmbrâncească pe jurnaliști. Jurnaliștii aflați la fața locului susțin că un operator de televiziune ar fi fost bruscat și  lovit cu pumnul de unul dintre bodyguarzi care a devenit brusc violent, iar jandarmii din incinta instanței nu au intervenit. „De ce dai în el, măi?”, a replicat unul dintre reporteri. „Nu ne mai agresa. Mi-ai dat în cap”, a strigat una dintre jurnaliste către un bodyguard. Incidentele au continuat și în fața Curții de Apel, unde jurnaliștii au fost împinși și bruscați de aceiași bodyguarzi. „Doamna Năstase, dar de ce aveți nevoie de bodyguarzi care să ne împingă, să ne lovească. Vi se pare normal ce se întâmplă?”, a întrebat o jurnalistă. Dana Năstase nu a dat niciun fel de răspuns.

[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”25544″ logo=”https://nasul.tv/poze/siglamica.png” logo.margin= 15 logo.hide=”false” logo.position=”top-left”]sursa video: rtv.net

Fostul premier, Adrian Năstase, a fost adus, miercuri dimineață, la Curtea de Apel București pentru a a-i fi judecată cererea de eliminare din condamnarea la doi ani de închisoare a zilelor în care a stat internat la Spitalul de Urgență Floreasca, în urma tentativei de sinucidere.

Năstase a spus în fața judecătorilor că este o problemă de principiu: „În realitate, eu am vrut să ajung la morgă, nu să amân pedeapsa”.

La Curtea de Apel se judecă recursul lui Adrian Năstase împotriva deciziei din 2 octombrie prin care Tribunalul Capitalei a stabilit că zilele în care a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca, respectiv din 20 până în 26 iunie, nu trebuie considerate ca fiind executate în cadrul condamnării sale în dosarul „Trofeul calității”.

În motivarea deciziei prin care a fost respinsă cererea lui Adrian Năstase de a se considera executate zilele din perioada 20-26 iunie, magistrații motivează că „durata executării pedepsei închisorii se socotește din ziua în care condamnatul începe să execute hotărârea definitivă de condamnare, timpul în care condamnatul, în cursul executării pedepsei, se află bolnav în spital, intră în durata executării, afară de cazul în care și-a provocat în mod voit boala, iar această împrejurare se constată în cursul executării pedepsei”.

9 COMENTARII

 1. ”Bodyguarzii familiei Nastase?” sau bodyguarzii infractorilor ce au jefuit Romania !!!

 2. “În realitate, eu am vrut să ajung la morgă, nu să amân pedeapsa”.

  Cinic marele infractor Bombonel! De cind s-a taiat cu lama de barbierit si pina acum chiar nu putea sa ajunga la morga?
  De ce nu mai incerci Bombonel? Toti care incearca intr-o zi tot reusesc mai mizerie umana!

  • Daca ar fi vrut(si ar fi avut curajul) sa ajunga la morga, era suficient sa inghita o soseta groasa. Ce daca nu-i lasa sireturi, curea si cravata? Sosetele de sezon rece nu i le lua nimeni! Vorba reclamei: „Daca vrei, poti!…” Adevarul e ca ii cam lipsesc „ouale” alea cu care se lauda candva… Jalnic personaj…

 3. in Suedia Primul Ministru merge la lucru in mijloacele de transport in comun sau pe jos, iar la noi nevasta si progenitura puscariasului are paza.
  La noi bodyguarzii insotesc mai ales pe infractori si pe mafioti.
  Nu cred ca dl Isarescu se deplaseaza inconjurat de gorile, de exemplu, dar interlopii sunt totdeauna paziti. Cred ca situatia este simptomatica.

 4. teatru de 2 lei ….cine a regizat acasta scena ?….rusine lor, sa nu faca pe victimile cu o asa avere si situatie …pe noi nu ne impresioneaza si rugm si pe cei de la Bruxelles sa -i trateze ca pe niste hoti ordinari !

 5. Dna.Nastase trebuia sa se fi gandit mai devreme la in a-l trage de maneca pe iubitu-i sot cand acesta vindea avutia tarii de parca ar fi fost propria-i mosie.Acum pozeaza in familie amarata,victima a rauvoitorilor.Se stie si dna.nastase a cui fiica este.Obisnuita cu manariile din propria-i familie,i se pare de-a dreptul revoltator faptul ca,”este agresata de jurnalisti”.Cand v-ati imbogatit pe cai nerusinate,n-ati fost revoltata,va revolta faptul ca ati fost prinsi,iar acum pozati in victime;nu v-ar fi rusine,hiene nesatule!Pauperizarea poporului roman de la voi a inceput si,vazand ca va tine figura,ati devenit din ce in ce mai lacomi.Toti acolitii vostri s-au pus pe praduit(daca nu furam noi,tot o vor face altii…halal mentalitate)Mai aveti tupeul sa pozati in familie respectabila?Nu va e rusine c-ati furat ci va e ciuda ca s-a dovedit(prea putin fata decat ati furat cu adevarat)pana unde merge nesimtirea si tupeismul vostru.

 6. Un avertisment serios pentru votantii usl (vorba lui Cristoiu; Nea Gigel). Asa o sa-i trateze pe romani. Remember ciomegele incasate de fermieri la protestul din Piata Victoriei. Daca Nea Gigel nu se trezeste pe 9 Dec. asta ne asteapta.

Comentariile sunt închise.