elena-udrea-traian-basescu

Domnule fost Presedinte Basescu, Domnule actual Presedinte Iohannis, Domnule viitor Presedinte Icsulescu,

SRI monitorizeaza tot ! Ascultari, filmari, intilniri, amoruri si orice “afacere” prezidentiala. Iata Dovada:

In 2012 Elena Udrea afla de la prietena Bica, sefa DIICOT, ca Dan Andronic, prietenul si consultantul ei nr.1, omul care “vorbea des” cu Presedintele Basescu (cum scrie Udrea in Jurnal), este monitorizat de SRI pe Mandat de Siguranta Nationala ( cel mai greu motiv posibil!).

Udrea il intreaba pe Presedinte daca stie. Nu stia. TB cheama SRI-ul la ordine, care neaga, apoi recunoaste si spune ca a oprit monitorizarea. Minciuna, SRI-ul l-a filat in continuare pe Dan Andronic.

Elena Udrea afla, din nou! Presedintele cheama SRI-ul la ordin si, de aceasta data, SRI se jura ca a anulat operatiunea!

Totusi, in 2015 ies la iveala stenogramele SRI si procurorii DNA il acuza pe Andronic de asociere cu un grup infractional care a produs o paguba Statului de peste 130 de milioane de euro!

Dezvaluirile Elenei Udrea din Jurnal, facute publice de Ion Cristoiu, sint bomba atomica!!!

De ce?! Pai exista doar 3 variante:

1. Varianta soft: Traian Basescu a mintit-o pe Elena Udrea si implicit pe Dan Andronic, mimind ca intervine pe linga SRI, lasind in schimb Institutia sa-si faca treaba!

2. Varianta hard: TB a intervenit pe linga SRI fiindca Andronic era nevinovat, asta insemnind ca SRI si DNA au innebunit acuzind un “biet jurnalist” de asociere la fraudarea Statului cu 130 de milioane de euro!!!

3. Varianta XXX: Daca DNA si SRI au probe solide ca Andronic a participat la TUNUL de 130 de milioane de euro, rezulta ca VINOVATUL principal este Presedintele Traian Basescu!!! Daca TB nu intervenea la SRI, TUNUL NU se mai dadea si Statul nu mai era prejudiciat de fabuloasa suma!!! Iar complicii lui TB sint sefii SRI de atunci si d-na DNA, Codruta Kovesi !

Desigur, ar mai fi o varianta: Elena Udrea sa fie declarata NEBUNA si internata de urgenta fiindca a scris numai prostii in Jurnalul ei.

Sint curios pe ce varianta se va merge in Culise.

Radu Moraru