voiculescu - termen curtea de apel

De ce Puscariasul Voiculescu si-a mobilizat “armatele”?! Gadea & Co, parlamentarii penali, mass media, Presedintia si pe toti fraierii si naivii care se uita in gura Latrinei 3, toti sint mobilizati pentru mitingul de vineri!

Repet a suta oara, Ordinul de evacuare al Antenelor este semnat de Protectorul Antenelor, fostul sef al ANAF, inainte sa fie demis! Gelu Diaconu este emanat de gruparea Ponta-Crin Antonescu-Oprea-Rusanu-Chitoiu-Fenechiu, toti niste penali! O grupare pe care Voiculescu a tinut-o in brate si a pupat-o cu buzele lui Gadea ani si ani de zile!

Ei bine, iata Documentele care arata ca Voiculescu vrea sa destabilizeze Romania! Daca nu va reusi, toata familia lui, plus Gadea, vor intra in FALIMENT !

In anul 2010 Voiculescu a imprumutat, in nume personal, pe cele doua fiice ale lui si pe Gadea cu sume URIASE !

Vezi Declaratia de Avere din 2010!

declaratie avere - voiculescu

Sumele sint enorme! Cifra (3) din tabel reprezinta “imprumut in nume personal”, adica bani cash dati de catre Voiculescu, imprumut!

Fiicele lui Voiculescu au fost imprumutate cu peste 6 Milioane de dolari cash! Miaita Gadea a luat si el, cu imprumut, 150.000 de euro!

Dupa cum se vede, aceste imprumuturi sint trecute si in ultima declaratie de avere a lui Voiculescu.

declaratie avere - voiculescu
Bomba bombelor! Fetele lui Voiculescu au conturile blocate si trebuie sa restituie ANAF (via Voiculescu) peste 6 milioane de dolari! Cash! Miaita Gadea are de dat la ANAF doar… 150.000 de euro! Desi sursele mele imi spun ca sint 200.000 de euro fiindca Varanul i-a mai bagat sub nas inca 50.000 de euro!

Radu Moraru