Un cetatean misterios care se pretinde a fi ofiter acoperit activ promite o serie de dezvaluiri care vor face cu adevarat curat in societatea romaneasca. Iata ce spune acesta sub identitate ascunsa pe blogul www.hotinfo.ro:

„Nu va pot spune cum ma numesc, din motive igienice, de securitate. Sunt un ofiter acoperit activ si lucrez pentru un serviciu secret, de salubritate. M-am decis sa rup tacerea si sa fac curatenie in Romania pe care o iubim cu totii. Nu mai suport mizeria! Nu mai suport hartiile, banii murdari, sangele, zoaiele si alte resturi. Eu ofiterul acoperit, jur ca sunt pregatit sa intru zilnic in casele dumnevoastra. Hai sa spalam rufele in familie! Dupa atatia ani de menajari, a venit vremea sa va spun tot ce am vazut sub pres!”

Imagini si dezvaluiri incredibile, in exclusivitate pe www.hotinfo.ro!

1 COMENTARIU

  1. „Sunt un ofiter acoperit cu o paturica, activ pe bloguri si lucrez la domiciliu pentru un serviciu atat de secret, ca nu stiu nimic despre el… M-am decis sa rup tastatura soioasa si sa fac curatenie. Nu mai suport mizeria! Nu mai suport ambalajele de pizza, firimiturile, banii murdari de sos, ketchup-ul, zoaiele din paharele de suc de pe jos si alte resturi de fast-food din jurul meu. Eu, ofiterul acoperit cu o paturica, jur ca sunt pregatit psihologic sa intru zilnic in camera mea, inarmat cu o matura si un faras. Hai, ca trebuie sa mai spal si rufele; in familie, presupun. Daca ma duc prin vecini, sigur iese scandal… Dupa atatia ani de injuraturi pe palier („Fa curat, mizerabile, ca ne-ai umplut de gandaci!…”), a venit vremea sa arunc tot ce-am bagat si sub pres…”

    (fragment din jurnalul unui postac)

Comments are closed.