condrea

Laura Georgescu, fosta şoţie a Dan Condrea, s-a prezentat joi la Tribunalul Bucureşti, unde cere custodia copilului pe care îl are cu patronul Hexi Pharma. Aceasta a făcut o serie de dezvăluri despre legăturile cu serviciile ale lui Dan Condrea, despre filajele la care a fost supusă, oferind diverse nume din servicii, potrivit stiripesurse.ro

Fosta soţie a lui Condrea a oferit o informaţie inedită: ea a fost cea care a sesizat autorităţile cu privire la dezinfectanţii diluaţi, pe 14 septembrie 2015. Ulterior, i-a trimis jurnalistului Cătălin Tolontan documentele scanate. “Am avut o presimţire tot timpul. Am avut o presimţire de cevamult mai sumbru, mai negru. Pur şi simplu am simţit că ceva e rău de tot în neregulă şi am zis de ce să nu declarat tot ce ştiu, dacă tot pun o acţiune pe rol de ce să nu pun toate probele, că poate un judecător sau un procuror vede altfel lucrurile”, şi-a motivat femeia gestul.

Laura Georgescu afirmă că are documente despre afacerile ilegale ale lui Condrea, despre liste cu şpăgi oferite unor oameni din partide, unor parlamentari din Comisia de Sănătate, şi despre protecţia din partea serviciilor.

Mai mult, aceasta susține că Dan Condrea a dat șpăgi prin intermediari Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, aceasta precizând că are dovezi în acest sens, ascunse într-un seif și pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor.

“Protecția în cazul Hexi Pharma a venit de la Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților”, a spus femeia, precizând că Dinu Flori, director general în cadrul firmei Hexi Pharma, știe detalii.

Potrivit fostei soţii, este exclus ca Dan Condrea să se fi sinucis.

Ea mai afirmă că fostul său soţ era ofiţer al Serviciului de Informaţii Externe, că avea protecţie de la DIPI şi era filat.

“L-am întrebat direct dacă este ofițer SIE. El nu mi-a răspuns nimic, deși de obicei îmi răspundea cu da sau nu (…) El era ofițer SIE, iar ofițerul nu se deconspiră”, a declarat joi fosta soţie a lui Condrea.

Femeia le-a arătat jurnaliștilor o fotografie de la nunta cu Dan Condrea, în care susține că apare un colonel de la serviciul Doi şi’un sfert, Iancu Damian, precizând că aceasta este dovada că fostul ei soț a fost mereu filat de serviciile secrete. Mai mult, Condrea ar fi plătit către DIPI diverse sume de bani pentru a beneficia de protecţie în trafic.

“Le plătea TVA-ul la maşini. La DIPI, Velciu Alexandru, le plătea. Primea protecţie când i se suspenda permisul de conducere, erau mai indulgenţi cu punctele…”, afirmă Laura Georgescu.

Potrivit femeii, şi SRI ar fi fost implicat în filajele făcute asupra ei şi a lui Dan Condrea. “E doar o probă ca să liniștim lucrurile. Maior știe mai bine că are toate datele”, a spus Laura Georgescu.

condrea

agenti 1

agenti 3