Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat astazi ca el, ca american, sustine casatoriile homosexuale si ca este “incurajat” de declaratiile recente ale Presedintelui Iohannis.

Cele doua declaratii nu sint intimplatoare. Klaus Iohannis si Hans Klemm pun presiune pe Curtea Constitutionala sa ia o decizie de urgenta in favoarea “casatoriilor homosexuale”, avind in vedere o speta care se afla la CCR, introdusa de un cuplu homosexual: Relu Adrian Coman si americanul Robert Clabourn Hamilton.

Iata ce prevede Constitutia lui Adrian Nastase, facuta in 2003:

Art. 48 – Familia
(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.
(2) Condiţiile de încheiere, de desfacere şi de nulitate a căsătoriei se stabilesc prin lege. Căsătoria religioasă poate fi celebrată numai după căsătoria civilă.
(3) Copiii din afara căsătoriei sunt egali în faţa legii cu cei din căsătorie.

Ei, se pare ca avem o mare problema, mare de tot! Daca citim atent textul de mai sus, rezulta ca, potrivit Constitutiei din 2003, noi romanii am votat la Referendum cu ochii inchisi ! Si atunci eram crestini, si astazi sintem crestini! Doar ca atunci eram mult mai orbi decit astazi si am inghitit “sopirla” lui Adrian Nastase. Da, Constitutia lui Nastase ar putea permite casatoria intre homosexuali! Ar putea…

Domnule Ambasador Klemm, in 2003, guvernul Nastase a profitat de naivitatea romanilor pentru care “casatoria liber consimtita intre soti” insemna atunci, ca si acum, casatoria intre un barbat si o femeie! Soti, in mentalul colectiv, inseamna un barbat si o femeie, punct ! Si atunci, in 2003, si astazi! Ce a declarat Presedintele Iohannis saptamina trecuta, cind a facut “fanatici religiosi” pe aproximativ 90% dintre romani (cei care se declara crestini), pentru noi e “apa de ploaie”! Nu va lasati “incurajat” ! Nu valoreaza nimic !

Domnule Ambasador, Constitutia Romaniei nu poate calca peste vointa romanilor ! Adevarat va spun ca FAMILIA inseamna, pentru crestinii romani, un barbat si o femeie, si acesta este sensul textului constitutional ! In spiritul valorilor si traditiei acestui neam ! Nu cautati chitibusuri, nu puneti presiune pe Curtea Constitutionala !

Norocul nostru, al romanilor, este ca peste 3 milioane de crestini cer demult, prin semnaturi avizate de catre Curtea Constitutionala, modificarea si clarificarea textului constitutional. Si mai avem un noroc, chior, in tara orbilor : ca articolul 48 incepe cu FAMILIA !

Domnule Hans Klemm, d-voastra trebuia sa spuneti ca sustineti casatoria gay in calitate de servitor al Presedintelui Obama, nu in calitatea de american! D-voastra proveniti dintr-o FAMILIE constituita dintre un barbat si o femeie, altfel nu va nasteati! Statul American s-a nascut din FAMILII constituite intre un barbat si o femeie !

Daca Obama nu facea presiune si lobby, Curtea Suprema a USA nu ar fi legalizat niciodata casatoriile homosexuale intr-o tara in care scrie peste tot “In God we trust!”

Nu ne mai luati chiar de prosti ! Articolul 48 din Constitutia Romaniei vorbeste tehnic despre cum se intemeiaza FAMILIA, adica Familia dintre un barbat si o femeie!

Vom vedea in scurt timp cine e mai puternic ! Oare trimisiul lui Obama sau supusul Iohannis vor fi mai puternici decit poporul roman ?! Domnule Ambasador, cred ca si daca vor fi saltati toti preotii de catre DNA, tot va fi greu sa ne convingeti !

Cu asemenea declaratii, draga Hans si draga Klaus, il ridicati pe Putin in slavi, ca pe un mare “crestin” si “luptator” impotriva homosexualilor ! Credeti ca de asta aveam nevoie ?! Terminati cu presiunea pe Curtea Constitutionala ! Modificati de urgenta Constitutia ! V-o cer legal 3 milioane de romani !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru