iohannis - anaf - antena3

Imaginile difuzate cu „Interviul” lui Iohannis dat Antenei 3, un interviu de 30 de secunde, arata clar ca Presedintele Romaniei este BLAT cu Puscariasul Romaniei!

Iata dovezile:

1. Iohannis nu se opreste niciodata sa raspunda ziaristilor adunati gramada decit daca este ceva dinainte prestabilit. Pot depune marturie zeci de reporteri!

2. Iohannis a venit direct catre reporterul Antena 3, a tinut un „speech” de 30 de secunde (bine invatat pe de rost) si apoi a plecat lasind toti ceilalti reporteri cu ochii in soare!

3. Dupa circul si minciunile ordinare „propovaduite” de Gadea & Co, Presedintele avea voie sa sporovaie cu orice televiziune din lume, mai putin una, Haznaua 3!

4. In doar 30 de secunde Iohannis a inghesuit 7 idei, citeva fraze si a desfiintat Statul de Drept! E clar ca a repetat mult aceasta „declaratie spontana”!  Bre Iohannis, nici cel mai bun orator nu reusea sa fie atit de „spontan” in doar 30 de secunde !

Si acum iata DOVADA irefutabila: analiza pe textul prezidential, la intrebarea reporteritei Antena 3!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis:

„Eu cred ca ati ajuns intr-o situatie neplacuta si inutila.”

– Iohannis compatimeste Antenele Puscariasului si arunca in derizoriu efortul Statului, prin ANAF, de a evacua cladirile Statului ocupate abuziv si gratuit de catre Varani.

„In primul rind, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata.”

– Iohannis credibilizeaza Marea Minciuna „a suprimarii libertatii de exprimare” cind de fapt derbedeii nu vor sa iasa din cladirile Statului nici dupa 18 luni!

„Pentru banale motive administrative.”

– Iohannis striveste Statul de Drept bagatelizind NERESPECTAREA unei decizii definitive si irevocabile a Justitiei (banal motiv administrativ!”)

„Aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita.”

– Iohannis da de pamint cu ANAF desi a recunoscut ca a vorbit cu Institutia. Deci Iohannis minte cu nerusinare, fiindca ANAF a reactionat decent si conform Legii. Cei 11 agenti fiscali au dus 52 de somatii, catre 52 de companii din acele cladiri si au legitimat 4 administratori. Niciun ziarist!

„Daca nu discutabila.”

– Iohannis mai da o maciuca in cap Statului de drept, sustinind ca aplicarea Legii de catre inspectorii fiscali este „discutabila”, adica in afara Legii !

„Am constatat, din discutiile pe care le-am avut, ca exista deschidere la factorii de decizie.”

– De bebelusii care mor pe capete nu s-a preocupat, dar Iohannis recunoaste ca a vorbit cu factorii de decizie, deci mutarea Antenelor a devenit pentru Presedinte o chestiune de importanta nationala! Fin „psiholog”, Iohannis a mirosit ca factorii de decizie au o deschidere la…

„Se pot gasi solutii convenabile.”

– Iohannis incheie cele 30 de secunde apoteotic! Nu trebuie respectata Justitia, nu trebuie respectata Legea, nu trebuie ca Legea sa fie pusa in aplicare de catre ANAF fiindca… „Se pot gasi solutii convenabile.” V-ati prins, convenabile pentru Puscariasul Romaniei ! „Neamtul” propune un „merge si asa!”

Cum spunea si Cartianu, acest discurs „spontan” pare scris de Gadea si Mihalache si aprobat de Felix-Puscarie!  Iohannis l-a invatat bine, dar l-a jucat prost!

De ce? Vom afla curind, foarte curind!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru