Cornel_Nistorescu_timetvroUna dintre cele mai grele figuri ale presei autohtone, unse cu toate alifiile, cum se spune popular, l-am numit pe Cornel Nistorescu, aruncă o bombă de proporții în ultimul său editorial din Cotidianul, afirmînd că actualul președinte e, ca și predecesorul său, ofițer acoperit al serviciilor secrete. Ba, Nistorescu îi devoalează și gradul: colonel.

”Președintele are o problemă serioasă doar cu cei care îl încurcă. În rest, pace bună și somn ușor!” afirmă Nistorescu despre Iohannis, într-un material extrem de înțepător la adresa acestuia.

”Eu unul credeam că legăturile sale cu Germania și mai vechile sale relații cu Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, îi vor permite să comunice mai ușor și să afle cam ce se pune la cale și cum am putea să ne poziționăm. Abia acum ne dăm seama că Iohannis n-are la cine suna nici în Germania, nici în Luxemburg și nici la Uniunea Europeană. Și că se poziționează și el ca și Train Băsescu. Adică după instinct, după fler, după nevoi și după sentimente. Mai simplu – după ureche” scrie analistul.

”O altă mișcare ”subtilă” a președintelui a fost să ceară pentru a treia oară demisia premierului. Câtă vreme Iohannis nu suflă o vorbă despre cele patru dosare ale lui Vasile Blaga în care este vorba de milioane de euro bani negri nu văd de ce m-aș omorî cu scuturarea lui Victor Ponta. Cazul său pare instrumentat pentru a dirija jocul politic spre o debarcare a guvernului și la instalarea unui ”guvern al meu”. Câți bani negri dislocați din bugetul public au vărsat PDL-ii în conturi proprii și în campaniile electorale? Președintele Iohannis n-ar auzi nici mort o asemenea întrebare. Vlad Moisescu, cel investigat usor-ușor de procurori, a fost omul cu panourile din campania electorală pentru Klaus Iohannis. Zice președintele ceva despre el și despre cazurile păstrate de DNA sub un mare preș al anticorupției?

Ce om delicat și discret este neamțul când e vorba de colegii săi de partid!? Și ce balaur neodihnit este cu Victor Ponta care nu demisionează!

Nu vreau să fac din Victor Ponta un erou. E doar o victimă a trufiei sale. Și el ca și Liviu Dragnea gândesc conducerea PSD-ului ca pe o instrucție cu un pluton. Uneori li se pare că și țara ar trebui să execute câte un salt înainte. Din acest punct de vedere nu este nici o diferență între fostul și actualul lider. Ba, după cum președintele insistă militărește pe demisia căprarului încăpățânat se văd originile sale de colonel” afirmă Nistorescu.

sursa: inpolitics.ro

11 COMENTARII

 1. Gabriel Marinescu,daca nu esti informat ,mai bine nu te pronunta,5% daca este adevarat inseamna ca este ceva,Iohannis are dreptul la replica,el a zis in campanie,ca va fi un alt presedinte,nu a demonstrat ,pana in prezent,tara arde la ora actuala si ne confruntam cu probleme foarte mari ,pentru viitorul acestei tari si depindem de deciziile acestor neispraviti,n-au curajul sa puna punctul pe i.,pana cand ?

 2. Cornel Nistorescu care a intrat intr-un con de umbra lanseaza si el”bombe”pe care nici macar persoana sa nu le mai crede doar-doar sa aiba si el parte de un reloaded.

  • ….ce “cond de umbra”? CN publica editoriale serioase in Cotidianul, care este finantat de fiul lui Ion Ratiu!
   Incearca sa vezi -si matale – ce fel de comentarii si ce cititori are Cotidianul si ce cititori si comentarii sunt pe bietul “Nasu'”!

   PS. Nistorescu NU a facut afirmatia fara sa aiba o baza!

 3. hmm… e o vorba romaneasca, mai veche, care cica, gura prostului, adevarul graieste.
  colonel, numai ?! asa tanar si…numai…colonel ?!

 4. a inebunit lupul ! …cum sa arunci asa o informatie ditamai ziaristul pe un post national de televiziune ?….peresedintele tari ,colonel de securitate ?…domnilor sunteti intregi la minte sau in tara asta votul este o porcarie !….pai inseamna ca Basescu iar avea din nou dreptate cand spunea ca la functia de presedinte participa oameni din securitate!…deci nu era numai ponta ,melescanu era si iohannis sasul nostru necorupt !……in concluzie ,traim in tara mafiotilor in care securitatea conduce si da ordine !….noi poporul ,prostimea nu existam ….suntem cantitati neglijabile !…..ori securitatea statului sa mafiotizat si ea si bate palma sub ochii “spalatilor pe creier “cu mafiotii de la conducerea tarii ?……au avut grijă ca aproape 25 de ani sa ne indobitoceasca sa ne spele creierele ca sa nu observam cum ne manipuleaza si ne manevreaza fara rusine sau jena ,ca sa nu zic frica de justitie care-i tot a lor …..oameni buni ,sa incetam a mai comenta si urla ,in tara asta totu-i pierdut ….tara-i a lor si a gasti de grup care se chiama partid mafiot !….totu-i pierdut si nu se mai poate face nimic !….daca domnul Nistorescu are dreptate putem spune ….”LA REVEDERE COCOANA (romanica) IMI IAU GEAMANTANUL SI PLEC !”…..ramaneti voi ,sa fiti sanatosi pana va suge tot sangele mafiotii vostri de conducatori cu securistii care-i apara si protejeaza !

 5. Nistorescu care de-a lungul timpului numai informații hazardate sau ne dovedite greșește când dă cu cizma în președintele țării și ne dezinformează Iohannis este feldmareșal al serviciilor lui pește prăjit,să ne scutească cu bombele luicare când explodează umple locul cu mirosuri de latrină.

 6. Comunistul acoperit Nistorescu a inviat! Probabil ca il arde sa se faca cercetari cum si-a facut averea prin contracte dubioase cu guvernele comuniste… Minciunile debitate de comunisti sunt egale cu ZERO!

 7. A vorbit Cornel Nistorescu ! A vorbit Ion, ca si el e om ! Ne uitam la cine vorbeste, nu la ce vorbeste ! Nistorescu i-a aparat cu dintii pe fostii comunisti, actualii PSD-isti (neocomunisti), ca un reprezentat ideologic al comunistilor, ce este !

Comments are closed.