antene - cna

Potrivit live-textului de la sedinta CNA publicat de HotNews in aceasta dimineata, reprezentantii Antenelor in frunte cu Sorin Alexandrescu, CEO Antena TV Group, au cerut institutiei sa se implice in conflictul pe care il au cu ANAF, dupa ce au primit notificare sa-si paraseasca sediile in termen de cinci zile.

Potrivit hotnews.ro, membrii CNA nu au pus nicio intrebare care sa ii puna in dificultate pe cei de la Antene, au insistat pe efectele evacuarii “in cinci zile” – termen despre care si Antenele au admis ca este doar unul de procedura – si au decis sa se adreseze ANAF pentru a-si expune punctul de vedere referitor la implicatiile audiovizuale ale acestui caz.

In timpul discutiilor cu membrii CNA, Sorin Alexandrescu a recunoscut (in ciuda minciunilor propagate de televiziunile pe care le conduce) ca inspectorii ANAF nu au legitimat jurnalistii ci doar pe el, in calitate de administrator.

“10.25 Sorin Alexandrescu da detalii despre actiunile in instanta legate de sedii. Apoi povesteste ca, luni, la sediul Antenei au venit zece agenti si au legitimat o persoana, ei refuzand sa intre in sala de consiliu, pentru discutii, si cerand “arogant” ca Alexandrescu sa vina pe hol sa semneze de primire“, a relatat hotnews.ro, de la sedinta CNA.

La sedinta CNA au fost prezenti doar membrii numiti de Parlament la propunerea PNL, PSD si UDMR si membrii propusi de presedintele Iohannis si de guvernul Ponta. Au lipsit, notabil, cei doi membri nominalizati fostul presedinte Basescu (Florin Gabrea), respectiv de fostul PDL (Valentin Jucan).