captura antena 3

Sa uitam ca Dan Voiculescu a dat un tun Romaniei de 60 de milioane de euro din care Fiscul a recuperat, in ultimii 2 ani, doar citeva sute de mii de euro!

Sa uitam ca Legea cere ca ANAF sa confiste, DE URGENTA,  bunuri, daca nu exista bani cash, lucru care i se intimpla oricarui roman sau oricarei firme!

Sa uitam ca 60 de milioane de euro gaura in buget inseamna 240.000 de pensii!

Sa uitam ca Dan Voiculescu a “cumparat” cu 100.000 de euro un teren de 3,6 hectare in Baneasa (36.676,79mp), de aici este acest Prejudiciu de 60 de milioane de euro!

Haideti sa uitam tot, inclusiv Marea Manipulare prin care Gadea minte mai rau ca TVR in decembrie ’89! O mare minciuna in care au picat multi oameni de buna credinta! Haideti sa vorbim de adevaruri!

Adevarul nr.1

Antena 3 nu se inchide. ANAF nu poate inchide postul! Antena 3 trebuie doar sa se mute in alt sediu! Statul e obligat sa vinda sediul Antenei 3 pentru a-si recupera ceva banuti din Prejudiciu! Asa e Legea!

Adevarul nr. 2

Cel care a cerut Antenei 3 sa evacueze sediul este Gelu Stefan Diaconu, omul numit la ANAF de catre Ponta si Crin Antonescu si bun tovaras cu Gabriel Oprea. Diaconu este omul gastii Rusanu-Chitoiu-Fenechiu!

Dupa cum observam, cel care cere evacuarea Antenei 3 provine din gasca pe care Antena 3 a pupat-o in cur ani si ani de zile!

Adevarul nr. 3

Practic, noul sef al ANAF a fost obligat sa respecte Legea si Ordinul de evacuare semnat pe 8 februarie de Gelu Stefan Diaconu! Diaconu a fost demis de catre Ciolos abia pe 11 februarie pentru alte fapte de coruptie, cercetate de catre DNA !

Adevarul nr.4

Gelu Diaconu, fostul sef al ANAF, a intirziat punerea in aplicare a Legii privind confiscarea bunurilor lui Voiculescu din 2014 (cind s-a dat sentinta finala in Justitie) si pina pe 8 februarie 2016, cind a semnat ordinul!

Adevarul nr.5

Orice sef ar fi venit la ANAF dupa Diaconu ar fi riscat inchisoare grea pentru neexecutarea acestui Ordin si pentru neaplicarea Legii (care se aplica oricarui cetatean sau oricarei firme).

CONCLUZIE:
Deci nu Basescu, nu Iohannis, nu Ciolos, nu acest nou sef al Fiscului ci INSUSI CIOMAGUL gruparii Ponta-Crin-Oprea-Rusanu-Fenechiu, Gelu Diaconu, este cel care a aplicat Legea si a cerut Antenei 3 sa evacueze!

DEZVALUIRI

1.  Ce l-o fi apucat pe Diaconu ?!
2. De ce mint si manipuleaza Gadea & Co ?!
3. Ce ascunde Marea Manipulare? Ce urmareste Varanul?
4. Oare Antena 3 nu are 5.000 de euro sa isi plateasca o chirie lunara?!

Sa o luam pe rind.

1. Diaconu aflase ca a fost prins de DNA in dosarul Paun-Madalin Voicu. A incercat sa santajeze si sa isi salveze pielea amenintind ca el nu mai “tine in spate” televiziunile cu probleme (adica Antena 3 si alte televiziuni cu datorii la ANAF!)

Ciolos i-a dat cu flit ! Nu isi risca el pielea pentru nimeni! Diaconu si gasca lui stiau ca Antena 3 si Gadea au batut palma cu Mihalache si Gorghiu si au sperat ca Ciolos se va speria!

Practic, Diaconu a avut misiunea sa arunce in aer Antena 3 pentru ca Felix si Gadea au “defectat”! Da, acesta e adevarul, Diaconu a spart intelegerea dintre Antena 3 si liberalii lui Iohannis!

Intrebarea mea este daca Diaconu a mai semnat si un alt ordin! Si aici ma refer la Realitatea Tv ! Asta ar fi o noua lovitura data liberalilor lui Iohannis!

2. De ce mint si manipuleaza Gadea & Co ?

Simplu. Sa obtina simpatie, audienta, deranj national cit mai mare! Daca dam la o parte MINCIUNA, practic avem o isterie nationala fiindca Voiculescu nu vrea sa plateasca o chirie de 5.000 de euro in alta parte! Legea Romaniei nu permite Antenei 3 sa inchirieze un spatiu intr-o cladire ce a fost confiscata si urmeaza a fi vinduta la licitatie! A, dupa ce vom avea un nou proprietar, acela poate sa inchirieze spatiul oricui, chiar si Antenei 3!

Pe termen lung, manipularea lui Gadea va fi catastrofala pentru bruma de credibilitate pe care o mai are Antena 3!

3. Ce ascunde Marea Manipulare? Ce urmareste Felix?

Simplu. El crede ca daca pune de o “revolutie”, atit Iohannis cit si Ciolos, secondati de Mihalache si Gorghiu, vor cere, din mila publica, sa nu se respecte Legea ! Voiculescu mizeaza pe “oportunismul” clasei politice din jurul lui Iohannis care sa vina pe un cal alb pe post de salvatori ai Antenei 3 !

E adevarat. Fara Realitatea si cu Antena 3 dusman, liberalii lui Iohannis vor avea zile grele, avind in vedere ca restul Televiziunilor sint controlate de pesedisti! Gelu Diaconu a lovit naprasnic!

4. Daca Felix ar pune 5.000 de euro/luna, Antena 3 poate emite de miine din alt spatiu. Dar tare ma tem ca “piesa de teatru” Antena 3 face parte dintr-un plan deocamdata secret!

P.S. Gelu Stefan Diaconu a pus poprire si pe conturile lui Gadea si Daniel Constantin fiindca acestia au datorii la Voiculescu sute de mii de euro, bani care trebuie recuperati la bugetul de stat.

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru