mircea-dogaru

Intr-o nota din data de 4 noiembrie 2004 se mentioneaza ca Mircea Dogaru, actualul președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă și în Retragere, a fost recrutat in luna mai anului 2000 pentru incadrarea in cadrul Directiei de Siguranta Militara.

In aceea nota (vezi facsimil) se precizeaza ca despre col. Mircea Dogaru, sef birou in cadrul Sectiei Contracararea Dezinformarii si Protectiei Imaginii Armatei/ Directia Siguranta Militara, se cunosc o serie de aspecte de interes. Printre aceste se numara faptul ca „In cursul anului 1989, cand activa ca militar in cadrul Centrului de Cercetari de Istorie si Teorie Militara, a fost recrutat de catre fostele organe de securitate ale Directiei a IV-a Contrainformatii si dirijat pe langa atasatul militar al fostei Ambasade URSS la Bucuresti (la aceea data), lt.col Serghei Cernomaz”.

Tot in acea nota se mentioneaza ca „In cursul lunii mai a anului 2000, la ordinul sefului D.S.M. (Directia Siguranta Militara), la acea data, gl.bg Nicolescu Gheorghe, au fost initiate demersurile specifice pentru incadrarea col. Mircea Dogaru in cadrul DSM. Pe toata perioada cat a activat in cadrul DSM, col. Mircea Dogaru s-a remarcat in mod deosebit prin informatiile furnizate cu privire la actiuni ostile intreprinse de fostii colegi ai acestuia, cunoscuti sau semnalati cu contacte neoficiale cu cetateni straini ori care denigrau institutia militara”.

In finalul acelei note se subliniaza ca „In baza datelor din dosarul de agent al acestuia, propunem supunerea spre aprobare sefului DGIA, pentru dirijarea col. Mircea Dogaru in indeplinirea masurilor din Actiunea „SINDICATUL”, in scopul realizarii controlului operativ al viitoarelor structuri sindicale care urmeaza a se infiinta in Romania”. Ulterior, prin anul 2010, colonelul in rezerva Mircea Dogaru infiinteaza Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă și în Retragere, structura sindicala unde el este presedinte si la ora actuala.

Dogaru - colaborare - servicii

 

Sursa: ziuanews.ro

20 COMENTARII

 1. ba idiotilor, voi aveti discernamint si intelegeti ce cititi? cine l-a desconspirat merita sa fie impuscat ca si tradator! iar imbecilii care nu inteleg nimic sa-si tina gura!

 2. Doresc sa depun marturie.Cum va pot intilnii?In mod deosebit doresc sa -l intilnesc pe domnul Cartianu.

 3. orce persoana la orce nivel de la facerea lumii si pana in prezent are pacatele ei. nu poti fi un etalon, mai ales in structurile militare si chiar civile, nu poti conduce fara greseli, pe care bineinteles, odata vei plati pentru ele. oricum s-a zbatut pentru drepturile militarilor, are o pozitie sociala inalta,

  poate e meritul lui dar cine stie, are cine sa-l judece. este un om activ fata de altii care au stat in umbra.

 4. GUNOI BUHAIT,SECURIST SADEA,BETIV care si -a turnat la securitate toti colegi cu care a lucrat acest PUPINCURIST ce este.Acestia nu merg la alte televiziuni numai la securisti de la ANTENE si ROMANIA TV. CACACIOSI DE OAMENI AR TREBUI SCOSI DIN TARA ACESTE JIGODI ORDINARE.

 5. Gunoi sadea un impostor si profitor acest Dogitu zis si buhaitu.Mai nene ai o fata de cere numai cozi de lopeti,dute dreacului ca sperii copii.

 6. „In cursul anului 1989, cand activa ca militar in cadrul Centrului de Cercetari de Istorie si Teorie Militara, a fost recrutat de catre fostele organe de securitate ale Directiei a IV-a Contrainformatii si dirijat pe langa atasatul militar al fostei Ambasade URSS la Bucuresti (la aceea data), lt.col Serghei Cernomaz”.

  Asa, si! Bai sub-mediocrule de ce te ei de personalitati cind tu nici nu poti visa ca vei ajunge ca ei!

 7. Sindicat subordonat securistilor moderni :)) genial !
  Era clar ca e securist daca isi facea veacul la antenutza

 8. Si bosorogu asta vrea pensie mare locul sau era in puscarie .In afara de-a raporta la securitate activitateaa colegilor ce fai facu ma gunoi counist ca sa primesti pensie mare AR TREBUI FACUT UN PROCES AL COMUNISTILOR SI ASEMENEA LEPRE CA ACEST NEICA NIMENI ,UN BETIVAN CA TOTI ACTIVISTII DE PARTID DIN ARMATA, SI CA GUNOIUL ASTA MAI SINT DESTUI COLONEI SI GENERALI ,CARE SI-AU CONSTRUIT VILE CU SOLDATII ,SAU INCHIRIAU SOLDATII CA ZILIERI IN SCHIMBUL UNOR SUME DE BANI FERMIERILOR ,PENTRU MUNCILE CIMPULUI,PENTRU ASTA PENSII PENTRU FREACAT MENTA PENSIE MARE BA CE FAPTE ERIOCE AIFACUT CA DE 60 DE ANI ROMANIA ESTE PACE BA DOGARULE

 9. omul asta trebuia arestat la ce jocuri murdare si imbarligaturi a facut peste tot pe unde a trecut …un securist comunist bagat prea mult in seama ,sau folosit de puliticienii nostri de 2 lei bucata ..un om de cea mai joasa speta ,un agitator platit pe bani multi ca sa destabilizeze tara ,o mobila a studiourilor de la latrine si romania tv …..cred ca asta spune destule despre acest individ manjit si odios.

 10. Un betivan ordinar,un profitor si un escroc,asta este acest Dogaru.Numai cind ii vezi mutra aia buhaita,cu parul incilcit si mai ales cu un tupeu nerusinat,iti dai seama ce specimen este.Si acesta este un vajnic luptator pentru pensii nerusinate.Mi-e rusine pentru voi cei care l-ati ales sa va reprezinte, este un gunoi.Atit.!!!

 11. Importat este sa fie si sa ramana patriot. Capabil, inteligent este. Romania are nevoie de asa oameni de calitate in servicii. Dar aia sub acoperire din media care manipuleaza tara, romanii, de aia de ce nu scriti… si mai sunt si tradatori de tara si neam romanesc pe deasupra… :))

  • Prostanacule,cum sa -l crezi patriot, poate ai vrut sa spui patrihot.Capabil,inteligent ? Un betivan,ahtiat dupa bani,pentru care este in stare de orice.Uita-te bine la acest individ,esti mindru ca te reprezinta?Mi-e sila cind ii vad mutra aia scirboasa si mi-e rusine ca aceste exemplare ajung sa reprezinte pensionarii din armata romana.

  • Ce prostii spui Ion.Dogaru este patriot? In mintea ta bolnava ca si a lui Dogaru care s-a pricopsit cu ce dorea(pensie mare,avantaje) Nici privirea nu-i este sanatoasa un militian si atat.

   • Intotdeauna l-am vazut in compania lui Voiculescu.Nemernicul asta numai a distrus nu a construit nimic Un golan o ,,javra ordinara”

  • Ai dreptate! lasa-i pe NEINFORMATI – sa nu le zic altfel ca se supara – sa maince „cacaoa” lor!

 12. Acest lingau nu reprezinta cadrele militare în rezerva el sa numit dar pe noi pensionarii militari nu ne reprezinta.Rusine acestui lingau ..va rog nu îl mai invitati pe la televiziuni find-ca numai prostii debiteaza

 13. Niciodata nu mi-a placut mutra aceea de lingau (o avea si la TVR).Un sobolan,ca multi altii,transformat in democrat.

  • Un inteligent, un roman, un istoric deosebit.
   Nu inteleg cu ce a gresit, colaborarea cu structurile de informatii ale patriei este un merit, bravo lui.
   Cinste cititorilor informati.
   Cui foloseste denigrarea sa?

Comentariile sunt închise.