elena udrea

Honorius Prigoană s-a căsătorit astăzi cu aleasa lui, Corina Bode. Elena Udrea a fost prezentă la slujba religioasă și, deși nu a putut fi nașă, a ținut buchetul și lumânarea. În plus, ea a etalat un inel de logodnă, iar apropiații spun că a fost cerută în căsătorie, conform libertatea.ro

Honorius Prigoană, cel mai mare dintre cei 4 fii ai omului de afaceri Silviu Prigoană, s-a cununat civil cu iubita lui, Corina, în SUA, la sfârșitul verii. Sâmbătă, cei doi tineri au îmbrăcat rochia de mireasă și costumul de ginerică și și-au jurat credință și în biserică, de data aceasta în România, la București.

elena-udrea-nunta-honorius-prigoana

Cununia religioasă a fost oficiată, în jurul orei 15.00, în lăcașul de cult din cartierul rezidențial din nordul Capitalei unde locuiesc cei doi, iar petrecerea ce a urmat a fost organizată, cum altfel?, într-un restaurant luxos din același cartier. 400 de invitați au luat loc la mesele pe care s-au perindat toată noaptea bunătăți! Evident, securitatea a fost pe măsura evenimentului și a oaspeților, așa că nimeni n-a trecut de barieră dacă n-a prezentat invitația.

Și în biserică, și la restaurant a atras cele mai multe priviri și a născut cele mai multe bârfe Elena Udrea. Îmbrăcată în roz, sexy-politiciana ar fi trebuit să fie nașa cuplului, dar pe ultima sută de metri a renunțat la acest rol important în favoarea unor tineri, rămânând cu titlul de nașă onorifică. Motivul: nefiind căsătorită, nu poate cununa.

La petrecerea care a urmat după cununia religioasă, Elena Udrea a afișat o altă ținută, de culoare argintie.

elena-udrea-petrecere-honorius-prigoana

Honorius Prigoană s-a căsătorit. Cine este soția lui

Honorius Prigoană a cunoscut-o pe soția sa la studii în Chicago (SUA), unde s-au și cununat civil, recent. Corina a lăsat America pentru a-și întemeia o familie alături de Honorius, în România.