andrei baciu

Premierul desemnat Dacian Cioloş a decis să nu îl mai includă în Cabinetul său pe Andrei Baciu (28 de ani), pe care îl propusese pentru postul de ministru al Sănătăţii, decizia fiind luată pentru că acesta ar fi pozat ca model în lenjerie intimă. Noua propunere a lui Cioloş pentru Ministerul Sănătăţii este medicul ginecolog Patriciu Achimaş Cadariu (38 de ani), scrie adevarul.ro 

Noua propunere a premierului ales Dacian Cioloş pentru Ministerul Sănătăţii este medicul ginecolog Patriciu Achimaş Cadariu. La 38 de ani, după specializări în ţară şi străinătate, Patriciu Achimaş-Cadariu conduce de doi ani Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj-Napoca (IOCN), una dintre cele mai performante instituţii de profil din România şi din Europa. Mai exact, doctorul Achimaş-Cădariu Patriciu (foto) este medic primar ginecolog, supraspecializat în ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică. Medicul a finalizat un masterat în oncologie la Universitatea Ulm din Germania şi este doctor în ştiinţe medicale, fiind şi cadru didactic la UMF Cluj.

”În urma controverselor apărute în spaţiul public, primul ministru desemnat a decis să nu îl mai includă pe Andrei Baciu pe lista propunerilor de miniştri care va fi trimisă la Parlament în această seară”, au declarat pentru Mediafax surse oficiale, citate de adevarul.ro Mai exact, după anunţul premierului desemnat privind nominalizarea lui Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătăţii, pe internet au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model.

baciu2_22157800