Nu sint vreun mare specialist in fotbal, ca toti cei care isi dau cu parerea prin presa ! Dar am vazut ca avem barbati la echipa nationala U21 ! Luptatori ! Meseriasi ! Fara complexe ! Cu mentalitate de invingatori !

Nu mai bagam „autobaza” in poarta, nu ne mai tremura chilotii pina in ultima secunda ! Nu mai stam sa facem calcule pe hirtie! Nu mai trebuie sa speram ca adversarii se vor impiedica !

Intram pe teren si cistigam ! Motivati ! Responsabili ! Pragmatici ! Decit sa visam, ca vreodata vom fi campioni, mai bine ne concentram pe ce avem de facut acum, pe teren !

Bravo Mirel Radoi ! Ai echipa, aveti valoare, cine nu sare… Cine nu sare, nu intelege nimic ! Baieti, e timpul vostru ! Sinteti generatia care, astazi, nu are nimic de pierdut ! Sinteti generatia in care parintii vostri au investit mult ! Sinteti generatia care poate aduce Marea Revansa ! Bucuria si Speranta pentru un neam chinuit rau in ultimii 30 de ani !

Aveti si Bafta ! In San Marino jucati acasa ! Mii de suporteri romani vor fi alaturi de voi ! Au platit scump „biletul” ! Au fost nevoiti sa isi paraseasca Tara Mama pentru un trai mai bun, dar au devenit si mai patrioti ! Inima lor bate acum pentru VOI !

Pentru ei, pentru noi cei ramasi acasa, dati-va sufletul pe teren ! Talent aveti !

Si un singur sfat, fiindca succesul e greu de gestionat ! Ramineti o echipa ! Istoria fotbalului nu va consemna cel mai bun jucator dintr-o calificare ratata ! Sinteti intr-o grupa de foc, mari forte ale fotbalului mondial ! Dar aveti ceva ce adversarii vostri nu au ! Un ATU formidabil ! Sinteti o „HAITA” de gladiatori ! Lupul singuratic moare de foame, haita…cu un lider ca Mirel, va ramine in viata !

Mirel, inarmeaza Haita cu motivatie, pina in ultima secunda a partidei urmatoare ! Atit. Baietii au tot ce le trebuie ! Au singe in instalatie !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru, viitor Presedinte al Romaniei – 2019

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.