Gigi Becali se afla, in momentul de fata, in negocieri cu presedintele PNL, Crin Antonescu, in vederea unei posibile fuziuni intre PNG, partidul lui Becali, si Partidul National Liberal.

Potrivit surselor citate de RTV, Becali isi negociaza intrarea in PNL, insa nu pretinde o functie de conducere, fiind posibil ca la Parlamentarele din decembrie sa candideze pe un loc de deputat.

Vom reveni cu informatii.

10 COMENTARII

  1. Este fireasca o fuziune intre doua partide cu idei de stanga, avand in Becali si Antonescu doi lideri apropiati doctrinar si cu caractere identice !

  2. acum eliminati cit puteti punind stampila pe cei care nu merita. Nu o faceti–-veti comenta inca 4 ani ,ori si mai multi. TINERI,,,,,,,AL VOSTRU VIITOR VI_L ASIGURATI FIIND CONSTIENTI _____CE VOTATI>…PURTATI___GRIJA___IN NEURONI>ALTFEL_____??????

  3. Cine se seamana,se aduna,ambii la fel de inteligenti,amandoi bubuind de bun simt,ce sa spun,i-a tunat si i-a adunat…Probabil crezul uslasilor’paine si circ”va fi complet prin coaptarea celui mai mare fariseu roman(se inchina la icoane ,crezand ca Dumnezeu e asemeni mintii lui de gaina,il cumperi facand asa zise fapte de caritate sustinute din matrapazlacuri financiare.Smecheri au fost,smecheri vor ramane,din coada de caine,nu faci niciodata sita de matase…

  4. ce sa mai speram! .ca se alia sau nu se alia ,cu asa oameni politici e dificil .plus ca mai e si european.
    -un dus cu capul ,un incult ,ce sa vrei de la becali?dar nu ca pleaca prea departe de casa.

  5. be he he..strang oile din PNL, asa behaita …Oaia neagra a Romaniei, batalul reformat, Beeecali! Aferim.

  6. Si iata cum, prin interventia providentiala a Celui De Sus, s-au intalnit, in sfarsit, cei doi martiri-salvatori ai neamului : nea Jiji si Cacarau! Ca e vorba de oi, de euroi, de guri slobode si bogate, de par ondulat si par lins, de eleganta celor 25 de costume cumparate odata en-gros ori de prietenia sincera cu turnatorul sef, Cel De Sus si-a intors, iata, privirea si spre poporul nostru : din doi a facut unul spre gloria neamului romanesc! Si iata cum, precum Mantuitorul, Cacarau aduna in juru-i marile spirite ale Romaniei de azi : nea Nelu (zis si „crap la carton”), Ponta, Hrebenciuc, Ghise si Hasotti, Felix si, in curand, Prigoana si multi, multi altii! Chiar daca ar fi trebuit sa emane un damf de crin, fuziunea miroase a branza. De oaie! Daca nu-l „face” Cacarau pe nea Jiji cand i-o fi lumea mai draga, ne-am scos!

  7. Un hot pleaca la alti hoti. PNL a ajuns sa adune toate jegurile din politica. Va ajunge la lada de gunoi a istoriei. Daca si Becali ajunge in PNL, ce mai poti spune ?

  8. 😆 Apoi vor trece, oare, la dragalasenii de genul: „nu ne-am jignit; el m-a facut oligofren iar eu l-am facut zdeanta”? 😆

Comentariile sunt închise.