protest - sanatate

Un nou protest impotriva problemelor din sistemul sanitar are loc vineri seara, in zona fantanilor din Piata Universitatii. Sute de tineri s-au adunat in Piata Universitatii si au pancarte pe care scrie „Incompetenta voastra e moartea noastra” si „Tacerea ucide”, relateaza hotnews.ro

Ora 20:18: In Piata Universitatii se scandeaza „Sanatate pentru toti, nu doar pentru mafioti” si „Spitale curate si dezinfectate”.

Ora 20:07: Numarul protestatarilor a crescut la aproximativ 400. Manifestantii au venit la protest cu pancarte, insa nu scandeaza nimic.

protest ms

Joi dupa-amiaza, mai multe persoane au protestat in fata Ministerului Sanatatii, nemultumite de reactia oficialilor din institutie in scandalul dezinfectantilor, protestatarii aruncand cu vopsea pe scari si afisand un banner pe care scrie „Stergem urmele crimei”.

Tinerii care au protestat joi in fata Ministerului Sanatatii, aruncand cu vopsea rosie pe scarile institutiei, au fost amendati de jandarmi cu 700 de lei fiecare, protestul fiind unul spontan.

Foto: Dorin Chiotea, Sidonia Bogdan