aeroport - henri coanda - iarna

Pentru că mai avem ceva mai bine de-o lună până când iarna ne va lua din nou prin surprindere și ne vom închide porturile, liberalii de la malul mării anunță că ne închidem și pe calea aerului! Astfel, prim-vicepreședintele filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Mihai Lupu, președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților, s-a întors de „la raport” de la Bruxelles și tună:

„Domnul ministru (ministrul Transporturilor, Iulian Matache – n.r.) nu e în Parlament, nu răspunde la nici o întrebare, eu, personal, l-am sunat și i-am dat și mesaje, plus adrese la Comisie. Nu a binevoit să ne răspundă. Ăsta este semnalul și avem și cu aeroportul probleme. Stă în două piste, una este în construcție și nu se va termina și alta trebuie reabilitată. Există riscul major ca Aeroportul internațional «Henri Coandă», în caz de zăpadă, să fie închis. Există acest risc major! (…) Noi, liberalii, avem un program de guvernare, o viziune, ce se transpune printr-un management integrat în transporturi, infrastructură”.

Atât timp cât în perioada 2004 – 2014 pe la ministerul în cauză s-au perindat numai liberali cu viziune, printre care și unul cu executare, iar masterplanul pentru Transporturi rămâne cum am stabilit, adică pe hârtie, înțelegem că ar fi mai bine să închidem coșmelia. Cu „roșii” sau cu „galbeni”, ce ne e aia, ce ne e ailaltă? Rămâne să ne amuzăm cu debutul conferinței liberalului constănțean, în care ni s-a confesat: „Am citit că, în 1911, în America a fost un ministru al Transporturilor analfabet. Dar, a avut viziune!”. Maestre, la câți analfabeți avem pe-aici, am fi dictat acum Americii. Dar e bine de știut că liberalii au viziuni cu analfabeți!

 

Sursa: puterea.ro

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.