cristian-tudor-popescu

Comunismul e un lucru complicat, cu care PSD nu are legătură, a spus Cristian Tudor Popecu, la Digi24. Jurnalistul a adăugat că „PSD are legătură cu hoția, nu cu comunismul. Hoția activiștilor comuniști era artizanală, ea a fost ridicată la niveluri industriale de către PSD”, precizează digi24.ro

„O să vă amintesc o o fabulă a lui Esop, în care un sportiv grec spune ‘pe când eram în Rhodos am făcut un salt de o lungime uimitoare. Sunt martori care pot să certifice asta’. La care, un ins din mulțime spune ‘să zicem că aici e Rhodos, sări aici. Nu e nevoie de niciun martor’. Exact asta i-a spus, dar nu în latină, domnul Mihai Sturzu atletului pesedist domnul Dragnea. Domnul Dragnea a spus că în acest moment PSD se desparte de comunism, iar domnul Sturzu i-a spus să se despartă acum, aici, în sală. Aici e Rhodos. Cine din toată sala a avut curajul să aprobe propunerea de mare bun simț să nu validăm, practic, dincolo de iertări, condamnări și ridicări ale posteriorului de pe scaun, să nu validăm alegerile cu un singur candidat. Sute de mii de pesediști au votat un singur nume fără să-i revolte lucrul ăsta”, a spus jurnalistul.

„Nu credeam, în 2006, când Traian Băsescu a condamnat comunismul, nu credeam să văd o probă mai puternică de tupeu și de penibil. Iată că domnul Dragnea îl concurează cu succes pe domnul Băsescu. La câteva zile după ce a fost ales cum a fost ales, domnul Dragnea vine să se despartă de comunism”, a adăugat el.

„În tot ce am auzit la acest congres, cred că dreptate au domnii Oprișan și Zgonea. Au spus că PSD nu are nicio legătură cu comunismul. Așa este. PSD are legătură cu hoția, nu cu comunismul. Nu așteaptă nimeni ca PSD-ul să-și ceară iertare pentru ce a fost înainte de 1989. Probleme cu ce a fost înainte de 89 și cu ce a fost în 90, la mineriadă, poate să aibă un singur om din acea sală: domnul Ion Iliescu. Dacă dânsul are vreo remușcare, ceva pe suflet, în legătură cu asta poate să-și ceară iertare sau nu. După cum s-a văzut și de această dată, era foarte zâmbitor”, a spus Cristian Tudor Popescu, într-o intervenție telefonică la Digi24.

„Pentru ce trebuie să răspundă, că nu avem ce face cu iertarea, PSD-ul este performanța net superioară  a comuniștilor în materie de hoție. I-au depășit! Hoția activiștilor comuniști dinainte de 89 era artizanală, ea a fost ridicată la niveluri industriale de către PSD-ul de după 89, de către PSD-ul din perioada lui Adrian Năstase, de către PSD-ul din perioada guvernării Văcăroiu, care a distrus economia României între 92-96. Despre asta ar trebui să vorbească PSD-ul și să recunoască. Cu comunismul nu au nicio treabă cei prezenți acolo, chiar dacă au votat cum au votat, pe buletine cu un singur nume fără ca vreunul dintre ei să se simtă jignit”, a subliniat el.

„Pe pesediști nu îi interesează condamnarea comunismului. Ei au alte probleme, ce facem cu cașcavalul în teritoriu, cum se împarte, cine e cu pâinea și cuțitul în fruntea bucatelor. Va fi un partid comunistoid, nu comunist, comunismul e un lucru complicat. Domnul Dragnea conduce autocratic PSD-ul și va rezista în această formula plăcută membrilor PSD ani buni de acum înainte”, a spus Cristian Tudor Popescu, citat de digi24.ro

15 COMENTARII

 1. Pentru cine nu stie, CTP a debutat in „literatura” cu niste fascicole SF (1leu/buc. la vremea respectiva). Toate navele interplanetare din povestirile lui erau comandate de catre un rus, avind adjunct un un roman. Invariabil, misiunile interstelare erau sabotate de un american, in final demascat si pedepsit.
  Dupa lovitura de stat din ’89, ca cei mai multi fosti comunisti, s-a „reevaluat” in mare democrat. Personal, astept din partea lui CTP niste explicatii privitoare la creditele luate de la Bancorex si nerambursate nici pina in ziua de azi. Asta nu se numeste HOTIE?

 2. săracu iliescu a dat în1990 averea româniei la securiști și ei încă nu î-l condamnă pentu ce au făcut minierii în București, procesul care trebuia reluat, bate pasul pe loc, și iliescu zâmgește!

 3. Ce faci ctp? Acu’ ai lùk de capcaun cu gheare? De mancator de copii? Nu poti fi normal! E ceva putred nu numai in Danemarca !

  • Omu’ apare cand cu gluga ca moartea, cand cu grimase de vampir, cand cu pulover si privire fixa asemeni psihopatilor din filmele deceniului 7… De cand e critic de film, cred ca a vizionat, preponderent, numai filme cu subiect horror. Si-a gresit menirea. Putea sa-l depaseasca usor pe Cristopher Lee in roluri lugubre… El e natural, nu se preface ca actorii…

 4. L-am auzit pe Marius Oprisan urland de la tribuna: „Noi nu avem nicio treaba cu comunismul! Noi am dat jos comunismul!” Domnilor, omul are dreptate! Gasca de hoti din esalonul doi, credinciosi sistemului PCR (pile, cunostinte, relatii), sunt cei care l-au rasturnat pe Ceausescu. Mai clar nici ca se poate!

 5. PSD=PCR are legatura si cu comunismul si cu hotia! Pana nu-i vedem in puscarii pe hotii comunisti in frunte cu KGBistul Ilici Iliescu, nici nu putem lua ca o posibilitate indepartarea PSD de PCR!

  • Pe Ilici parca au dat cu teflon, nu se lipeste puscaria de el… Are un spate extraordinar in servicii…

   • Ii are pe foarte multi la mana. I-a lasat sa fure cat pot si de aceea nu-l baga niciunul in puscarie. E nevoie de politicieni noi care sa nu aiba legatura cu comunismul nici direct nici prin rude si nici sa nu fi fost deja corupti de clica asta de hoti comunisti de dupa ’90!

    • Nici Basescu nu a fost comunist, nici Voiculescu, Chirieac, Octavian Paler, Ion Manolescu, Ana Blandiana, Petre Roman-Neulander, Emil Constantinescu, Zoe Petre, nici babornita din TVR cu „Memorialul durerii” (???) si citi altii or mai fi….

     • Esti pe alta planeta? :))) Basescu a zis ca a fost comunist! 😉 Voiculescu a fost comunist si securist! Chireac – turnator; Petre Roman – comunist; Emil Constantinescu – responsabil al partidului cu studentii, etc…

  • PSD-ul …???..ii doare’n cot de comunism…pe ei ii intereseaza cascavalul, exact cum a zis CTP…treaba lor este sa fie la butoane, DJ-ul societatii, lumea sa danseze dupa muzica lor….dar toate astea sunt chiar sursa lor de pierzanie.

   • Nu-i doare deloc in cot de comunism si de apucaturile comunismului. Cea mai recenta dovada sunt proaspetele alegeri cu candidatul unic. 😉 Legat de hotie, dupa 50 de ani de antrenament la furat cate o bujie, cate 1 kg de carne, etc, dupa ’90 au dat jaful total! Comunismul cu hotia se imbina perfect.

Comentariile sunt închise.