daciana printul charlesCampania de imagine pentru prezidentiale continua pe retelele de socializare. Dupa ce Victor Ponta a fost criticat ca isi face campanie fotografiindu-se alaturi de persoane cu notorietate sau anuntand intalniri inexistente pe Facebook (n.red – intalnirea cu Regele Mihai de la Savarsin), a venit randul Dacianei Sarbu, mandra ca e romanca – asa cum se poate vedea pe pagina sa -, sa ne demonstreze cum face lobby pentru Romania in compania Printului Charles al Marii Britanii.

„Impreuna cu Printul Charles, un mare prieten al Romaniei. Am discutat despre dezvoltarea agriculturii ecologice si sprijinirea micilor fermieri. I-am multumit Altetei Sale Regale pentru modul cum promoveaza Romania si i-am adresat invitatia de a vizita Delta Dunarii”, scrie Daciana Sarbu pe pagina de Facebook.

Este de notorietate faptul ca Printul Charles viziteaza regulat Romania inca din 1998 si ca este unul dintre promotorii imaginii tarii noastre in strainatate. Alteta Sa Regala a cumparat de-a lungul anilor mai multe proprietati in Ardeal si Maramures, si cunoaste la fel de bine Bucovina sau Oltenia. Inca de la sfarsitul anului trecut, Printul Charles si-a programat o vizita in Delta Dunarii, unde va ajunge pana in luna iulie. Dar daca l-a invitat Daciana si va veni va fi evident meritul ei.

Comentariile sunt închise.