”Când începe războiul?”

0
830

În emisiunea ”Să vorbim despre tine”, din 23 octombrie, Radu Moraru și Gabriela Calițescu au vorbit și despre starea războiului, dar și despre cum relatează presa din întreaga lume, inclusiv din Israel, acest conflict sângeros, din Fașia Gaza.

Radu Moraru: “Eu, totuși, mă uit în Israel și văd că mai sunt câteva personalități în presa de acolo care are curaj să scrie ce nu convine guvernului Netanyahu.”

Radu Moraru: “Presa aia isterică, când a început războiul în Ucraina, zi de zi aceeași presă care milita pentru vaccinarea obligatorie, să ne înțepăm cu un ser necunoscut, nu sulfă o vorbă astăzi (despre războiul din Fașia Gaza n.n.) , când deja avem mai multe victim decât am avut în luni de zile în Ucraina. Aceeași presă, acum, tace.”

În cadrul emisiunii, Radu Moraru și Gabriela Calițescu au adus în atenția C.N.A. ”spectacolul” făcut pe frontul din Israel al unei jurnaliste cu mult talent.
Digi 24 i-a trimis în Israel pe jurnaliștii Cristina Cileacu și Valentin Stan. Într-o intervenție live din Tel Aviv, Cristina Cileacu relatează, culcată la pământ, “speriata de bombe”, cum se zice, și arată că bombardamentele sunt destul de aproape de locul în care se află.
În timp ce Cristina Cileacu relata fiind culcată la pământ, prin spatele ei se plimbă liniștiți oameni, pe jos și pe biciclete, semn că PENIBILUL, din PRESA “SPECTACOL”, este infinit. Joci teatru, câștigi bani, ratingul crește, televiziunea încasează și mai mulți bani din publicitate, c-aș-i în afacerea asta, se plătește la RATE-CARD, adică la punctul de audiență. În concluzie, MINCIUNA se plătește. Când minți POPORUL cu TELEVIZORUL, se plătește BABAN, se știe! Alo, CNA, ce amendă le dați celor de la DIGI 24, ca să știe și oamenii?!!! Sau îi treceți la MINCIUNI NEVINOVATE?

Emil Cîrjan
producător general