grigore-cartianu

Grigore Cartianu răbufneşte pe Facebook la adresa liderilor sindicali din Educaţie, care ameninţă cu boicotul anul şcolar, nemulţumiţi fiind de salariile modeste ale profesorilor.

Jurnalistul le transmite liderilor „roşii” ai sindicatelor din învăţământ că îi va ține în șuturi până la Moscova, dacă fiicele lui nu îşi vor putea da examenul de capacitate, respectiv Bacalaureatul, în această vară, din cauza protestelor anunţate.

Niște lighioane sindicale, văzând că nu mai e PSD la guvernare, și-au amintit că profesorii au salarii mici. Și amenință cu proteste, mitinguri, greve. Ba, chiar și cu boicotarea examenelor!

Timp de trei ani și jumătate, cât a fost Ponta prim-ministru, sindicaliștii roșii au tăcut mâlc, n-au făcut o grevă, erau fericiți cu salariile modeste. Acum, nimic nu-i mai mulțumește, vor măriri imposibile, merg la șantaj.

Mai grav: îi implică și pe elevi în acest șantaj ordinar – „Cioloș, dă-ne bani, zgârcitule!” -, demonstrând că stăpânesc la perfecție manualul bolșevic.

Îi avertizez pe acești nemernici sindicali, care se pliază perfect pe rețeta destabilizării de tip rusesc: să dea dracu’ să nu-și poată da fetele mele examenele în această vară (una e într-a XII-a, cealaltă într-a VIII-a), că vă țin în șuturi până la Moscova!