Grigore-Cartianu1

Jurnalistul Grigore Cartianu îi desfiinţează pe iniţiatorii aşa numitei Legi “anti-legionare” care condamnă fascismul şi legionarismul, dar nu incriminează comunismul.

“Astăzi, la Adevărul Live, am făcut pulbere imbecila lege care, în timp ce incriminează fascismul & legionarismul, încurajează comunismul & stalinismul.
Români, fiţi pregătiţi: o strofă a lui Radu Gyr, o frază a lui Petre Ţuţea sau o învăţătură a lui Ion Gavrilă Ogoranu te poate arunca în puşcărie. În schimb, tricoul cu Che Guevara, şepcălia cu secera şi ciocanul, posterul cu Lenin ori statuia lui Stalin nu-ţi vor atrage niciun fel de neplăceri.
Legea a fost iniţiată de trei liberali: Crin Antonescu (Căcărăul antibăsismului), George Scutaru (şpăgarul de la Buzău, cu un stagiu de câţiva ani la Moscova) şi Mihai Gerea (traseistul lui Tăriceanu).
Huoooooo, bolşevicilor!”, a scris jurnalistul pe Facebook.

12 COMENTARII

 1. nu vă agitaţi degeaba. legea nu este decât înlocuirea legii “big brother” şi e cerută de prietenii de peste ocean. acum au şi motivul ca să urmărească netul legal.

 2. In tara asta ,cand se intalnesc trei maimutoi estropiati o pun de un proiect de lege.
  Dale-am banane printre grati!

 3. Eu nu mai am așteptări raportate la acești indivizi care conduc România, dar am mari speranțe când mă rsportez la poporul român, și aper că există niște limite de răbdare.

 4. Trebuie identificat fundamentul comun al fascismului, rasismului şi xenofobiei şi legionarismului român. Odată găsit ne putem da seama şi de scopul legii. Legea nu este cunoştinţă ci voinţă. Ea nu arată ce este ci ceea ce vrea legiuitorul să fie.

  Apoi ne punem întrebarea de ce vrea legiuitorul să fie ceea ce vrea el? De cînd legiuitorul face ce vrea el nu ce vrea poporul? De cînd capitalismul ţine loc de democraţie?

 5. Strigator la cer! Cum ce ne-am ales, de fapt,dupa ,,revolutie”,in aceasta democratie? Pai aceeasi situatie(cu anumite nuante,evident) era si pe vremea ,,cealalta”: erai bagat la zdup pentru asa-zise simpatii legionare,in timp ce comunismul era proslavit! Ce dracu am avut si ce dracu am pierdut?!?

  • Am pierdut pe Ceausescu si am castigat zeci de mii de securisti ceausisti… Tinerele vlastare nu puteau creste in umbra nucului batran, asa ca l-au taiat… Acum s-au facut mari…

 6. In acest moment intreg Parlamentul Romaniei reprezinta PARTIDUL UNIC…O cloaca de penali ce incearca sa isi salveze pozitiile si furaciunile inventand tot felul de legi care sa-i protejeze…Ultima lege nu este altceva decat inchiderea gurii tuturor celor ce fac apel la istorie si la morala inclusiv morala crestina…ACEST PARLAMENT ARE TRASATURI DE PARTID BOLSEVIC IN TOATA SPLENDOAREA LUI…Orice alta replica este de prisos…ADEVARUL ESTE UNIC SI TRAIESTE PRIN EL INSUSI…si a nu se uita ca, FAPTELE NE DEFINESC…
  Iar faptele lor nu arata decat sfidarea totala a unui popor saracit si batjocorit in fiecare zi…Ceea ce se intampla demonstreaza ca PCR nu a murit ci doar a “hibernat” iar acum isi arata adevarata fata de criminal al istoriei neamului romanesc…
  PUSCARIA POLITICA VA FI O ONOARE PENTRU ORICE ROMAN DE BUNA CREDINTA…NU VA TEMETI PENTRU CA…GERULA N-A MURIT!!!

 7. Legea “anti-legionari” a fost ordonata de Washington – Bruxelles.
  Absolut totul este ordonat din exterior de 25 de ani, de axa Washington – Bruxelles – Moscova.

  Comunismul a fost creat de Occidentul euro-atlantic.
  “Bolsevismul” a fost prima forma de “globalizare” prin crearea unor structuri supranationale. Cominternul nu este altceva decat “bunicul” Uniunii Europene.

  Cautati pe net : “Planul Marburg” şi finanţarea revoluţiei bolşevice de către marea finanţă mondială

  Comunistii de ieri sunt globalistii de azi, care au jucat mereu la doua capete. Ei conduc si Estul si Vestul .

  Globalizarea este Comunism la nivel mondial. Globalizarea se face prin Uniuni de State, dupa modelul sovietic.

 8. Legea a fost ceruta de “bolsevicii” albastri de la Bruxelles oltene! Astia sunt verisorii celor rosii daca vrei sa stii cine sunt de fapt!

 9. In mintea Neamtului, eu, Roman din Chisinau, sunt un CRIMINAL!!
  Ce n-ai semna TU, Neamtu din Cotroceni.
  Eu nu ma dezic de Neamul meu, cel Romanesc!!
  Eu nu ma dezic de Eroii Neamului meu.
  Eu nu ma dezic de Suferintele Neamului meu.
  Eu nu ma dezic si de rarele lui Bucurii!!
  Daca-n mintea Ta de Neamt, eu sunt un Criminal.
  Atunci da Sentinta si du-ma in Celula,sa-mi ispasesc pedeapsa Ta !!!

Comments are closed.