La ultimul Sabat al PSD, preşedintele de onoare şifonată al acestuia, tătucul Ion Iliescu, a bulversat selecta audienţă cu prezentarea propriului testament. Simţind că i se apropie sfârșitul a decis să-şi dezvăluie ultimele dorinţe şi cele mai pioase gânduri care i-au furnicat creieraşul de liber-cugetător.

Vă redăm un fragment din acest document:

 

“Las cu limbă moartă de lemn tineretului PSD-ist următoarele: una bucată cucuvea comunistă (vie şi securizată); două căşti de mineri din colecția anului 1990, cu camere video şi localizare prin GPS; una bucată telefon roşu pentru legătura directă cu KGB; o seceră pentru tăiat iarba fiarelor şi un ciocan pentru pisat mătrăgună. Măi, dragă, să le folosiţi cu spor!…
Las cu limbă moartă de lemn baronilor din partid următoarele: sudoarea cu care naţiunea v-a rotunjit averile, legile care v-au permis să le păstraţi şi soluţia secretă pentru spălarea petelor de pe conştiinţă. Măi, dragă, să rămâneţi graşi, fericiţi şi fără griji, pentru că prin voi se va bucura tot poporul!

Las cu limbă moartă de lemn românilor de pretutindeni următoarele: una bucată ţară jefuită şi manelizată, una bucată revoluţie manipulată şi confiscată şi ouăle lui Năstase, numărate cu atenţie, puse în cofrag şi asigurate de Ţiriac. Să trăiţi, măi dragă, aşa cum veţi vota!

Le las prostănacilor din partid chiar limba moartă de lemn pe care nu vreau să o iau cu mine pe lumea cealaltă. O las pentru ca nu cumva păzitorii pragului să-mi facă din ea toacă de Paşte, pentru învierea morţilor din ‘89 şi din toate mineriadele cu care a fost binecuvântat pământul strămoşesc!”

Document procurat și “îngrijit” de Daniel Roxin

P.S. Acest material este un pamflet…


 
 

5 COMENTARII

Comments are closed.