????????????????????????????????????

SCRIS de un angajat curat al Ministerului Agriculturii

Cu ce a gresit acest popor de a ajuns sa aibă un comunist in fruntea bucatelor care sa împartă cuvintele lui Stefan Gheorghiu în timp ca face casa buna cu liberalii si securistii?

Poate mulți nu știu cum a distrus o direcție de agricultură în anii 2000-2001 și cum l-a salvat Dana Năstase de parchet, când a fost prins cum fura milionul la hectar, promovându-l secretar de stat la minister, dar gura lumii spunea cum dădea, pe ascuns, Insula Mare a Brăilei lui Culiță Tărâță, de fapt celor de la SIE sau cum privatiza Sâmbureștiul sau Piscicola Neamț când era în Consiliu de Admnistrație de la ADS.

Nu credem în bârfe, dar am auzit că el habar nu are nici tehnologie pe vegetal și nici în zootehnie, și că acum învață. El face sedinte nu ca sa ia masuri ci ca sa invete.

De ce a trebuit să vină Daea Petre la Minister? Ca să aibă în continuare Ilie Sârbu chei de control și să manevreze fondurile europene (pe care tot el le auditează în calitate de vicepreședinte al Autorității de Audit la Curtea de Conturi) prin firmele de casă ale lui Daniel Constantin prieten la toartă cu ginerică Victor Ponta? Ca să ducă iar banii europeni spre firmele lui Harbuz, care a incasat zeci de milioane de euro prin firmele IQ Management și WIN WIN și a distrus nu numai baza de date a ANSVSA, dar a făcut un PNDR 2014-2020 praf, prin intermediul firmei GBI Consulting (Austria) promovată de același Harbuz care a lucrat în parteneriat cu WIN WIN?

De ce a trebui să vină Daea la minister? Ca să își facă manevrele toți securiștii gen Miron Moldovan (înscăunat director de cabinet al Ministrului) sau rezervistul SRI, Niculescu (a cărui unică grija e cum să-l promoveze pe Horumbă de la Teleorman la APIA și cum să controleze afacerile lui Dragnea)? Ca să împartă banii în continuare Moldovan și gașca lui de mafioți contra șpăgi de milioane sau contracte de lucrări? Oare cine o pune faianța pe la ASAS? O firma apropiată a lui Moldovan?

De ce a trebui să fie Daea pus Ministru? Ca să rămână în functii toți PNL-iștii și oamenii lui Cioloș și Irimescu? Că poate Daea minte frumos, dar să știți că toți șefii incompetenți de pe vremea lui Cioloș, Irimescu, Daniel Constantin sau Tabără sunt păstrați în funcții.

Agriculturii românești îi râd în nas toți Morăreștii și Tatomirii și mafiotul de Dicu care au blocat tot ceea ce înseamnă agricultură românească, produs românesc și au pupat în fund multinaționalele și marii retaileri? Fermele românesti sunt închise imediat sau li se suspenda activitatea, pe străini nici nu îi deranjează. Da, poate ca de asta trebuia să fie Daea Ministru!

Agricultura ca și miză, în sinteză se prezinta astfel, pe un an:
Producție, procesare, comercializare, consum = 17 miliarde de euro; Industrie alimentară = 7 miliarde de euro; fonduri europene : =4 miliarde de euro; evaziune fiscal = 2,5 miliarde de euro; economie gri = 3 miliarde de euro.

Aceasta este miza pentru care este susținut un impostor și un politruc ca să fie ministrul la agricultura! Să nu deranjeze cuibul de viespi și rețelele organizate! Întrebați-va de când piața florilor nu este monitorizată! Și câti bani se fac! Întrebați-va cine vinde în piețele agroalimentare si câti bani se fac! Întrebați-vă cum e posibil ca 80% din agricultura ecologică din România să fie reprezentata de producție mare vegetala, iar randamentele la hectar sa fie mai mari decât la agricultura convenționala. Asta e mafie domnilor!

Câte luni au trecut domnilor de când avem guvern? Trei, pe muchie! PSD a promis ca da subventiile pâna la 31 martie!
Daea iese si spune ca s-au plătit deja 80%.
Minte cu nerusinare!

APIA trebuia sa plătească 900 milioane de euro pana la 31 martie! Stiti cât a plătit până pe 10 martie? 66 milioane de euro. Chiar pe data de 11, directorul general al APIA iese pe presa si se lauda ca a platit exorbitanta suma de…5,9 milioane euro. Paid aca platesti 6 milioane de euro pe zi, cum platesti 900 in 30 de zile (pardon 20 ca atât au mai ramas)?
Daea îi minte pe toți si mai ales pe Dragnea. Mai mult, acest nepriceput de Petre Daea, anunta că si taie din subventii!!! Că așa e el învățat! De parcă e tortul lui!

De ce să nu plece Petre Daea? Acest om a venit să învețe agricultura la locul de muncă! Iar pe toți îi minte că știe! Iar exemplele sunt numeroase : de la programul cu tomate (pe care i l-a făcut altcineva), până la programul cu carnea de porc, care era gata in prima saptamana, numai că Daea nu a înțeles schema, a stat sa o invete doua saptamani, a lucrat inca două săptămâni și nici pâna azi nu avem program.
Este necesară demisia lui Petre Daea! Nu vrem ca agricultura să mai fie condusă de oamenii lui Ilie Sârbu (Apostol, Daea, Moldovan, Bogdan)! Media de vârsta de la cabinetul lui Daea este de 70 de ani! Chiar nu există tineri în aceasta țară? Chiar nu există oameni cu capul pe umeri? Vreti să dezvoltăm agricultura cu elefanți comuniști?

Nu vrem ca agricultura, ministerul agriculturii, APIA sau AFIR sa mai fie conduse de nepotisme. Exista în aceste instituții peste 100 de familii angajate cu soț, soție, copil, sora! Dar face ceva Daea? Păi însăsi sotia lui Daea este director de resurse umane la APIA!!! Adică jupânul, ministru și nevasta angajează ce comandă soțul!

Nu face Daea nimic sa se revina la legalitate sau la normal, pentru că mâna lui dreaptă, Jâjăie de la personal, și-a angajat sotul (fost sef la jandarmi) pe post de șef la APIA. Ea incaseaza salariu de 100 de milioane, el 100 milioane plus pensie de 100 milioane. O fi bine așa?
Domnilor, vă rog umil să luați măsuri! Altfel tara noastra va deconta, iar pe Daea îl va durea la bască de noi toți!

 

Sursa: Facebook.com