daniela-popa

A făcut zeci de milioane de lei din contracte de curățenie cu spitale de stat și acum a trecut la nivelul următor: și-a plantat o angajată la nivel înalt în Primăria Sectorului 1 din București.

Exact înainte de alegerile locale, actualul viceprimar al Sectorului 1, Daniela Popa, i-a câștigat lui Liviu Goncea, liderul UNPR Sector 1, un nou contract de curățenie cu un spital de stat prin firma Hera Cleaning SRL. În mod suspect, însă, Daniela Popa nu a menționat nici în declarația de avere, nici în cea de interese, faptul că reprezintă la licitații această societate.

Noul viceprimar al Sectorului 1 din București, Daniela Popa, aproape că nu există. Secretar general al UNPR Sector 1 este o tânără de, probabil, 30 de ani. Spunem „probabil” pentru că ­Daniela Popa nu are CV-ul public. Singurele informații despre noul viceprimar se pot afla de pe site-ul UNPR și din declarația sa de avere, respectiv cea de interese, depuse în calitate de candidată pentru un loc de consilier local la Sectorul 1.

Continuarea, aici.

 

Sursa: prisacariu.ro