catena-inima-sanatoasa

Catena desfăşoară şi în acest an, din 14 februarie – ziua în care este celebrată dragostea – campania „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!”, parte a programului de conştientizare publică a importanţei sănătăţii inimii.

Devenită deja o tradiţie, campania „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!” a ajuns în cel de-al optulea an, fiind cel mai amplu program de informare şi de prevenire a afecţiunilor cardiovasculare din România.

Având grijă de sănătatea inimii, ne iubim în primul rând pe noi şi, astfel, vom putea dărui, la rândul nostru, pentru mai mult timp şi din toată inima iubire celor din jurul nostru. Aceasta este esenţa programului derulat de Catena în ziua în care iubirea este în centrul atenţiei tuturor, iubire adevărată ce nu ţine cont de vârstă.

Ca de fiecare dată, campania „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!” va oferi pacienţilor care trec pragul farmaciilor Catena ocazia de a beneficia, gratuit, de materiale promoţionale şi de informare, de mici cadouri, dar şi de reduceri substanţiale la suplimentele pentru prevenirea afecţiunilor inimii.

Farmacia Inimii Catena a pregătit 250.000 de „Broşuri ale inimii”, 200.000 de carneţele pentru măsurarea tensiunii arteriale şi 100.000 de inimioare antistres.

Campania de prevenire, informare şi responsabilitate socială „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!” a făcut deja istorie, fiind expresia preocupării pentru sănătate a „Farmaciei inimii”. De-a lungul celor opt ani, în cadrul acestei campanii, au fost distribuite peste 5 milioane de broşuri informative, cel puţin tot atâtea milioane de români beneficiind de sfaturile profesioniste ale specialiştilor Catena în privinţa prevenirii afecţiunilor cardiovasculare.

Lanţul de farmacii Catena, parte a grupului Fildas-Catena, companie cu capital 100% românesc, este cea mai mare reţea de profil din România, cu peste 600 de unităţi la nivel naţional.