Stiu ca, pentru multi Romani, Basarabia nu exista nici in minte si nici in suflet fiindca fratii nostri de peste Prut au fost abandonati demult si de multe ori !

Dar va rog sa va imaginati cum ar fi, ca miine, sa pierdem sau sa abandonam si Transilvania ! 

Pentru un neam patriot si puternic, Chisinaul ar trebui sa fie la fel ca Brasovul, Clujul ! Ginditi-va numai ce acte de eroism au facut basarabenii nostri numai ca sa isi pastreze limba si traditiile sub ocupatia imperiului kaghebist !

E bine sa stim, si asta ar trebui sa se predea la scoala, ca basarabenii sint foarte patrioti si iubesc Romania Mare !

Ce se intimpla acum la Chisinau ?!?

  1. Basarabenii au avut alegeri in Februarie 2019. Unii au ales partidul „pro-occidentalilor” Maia Sandu si Andrei Nastase, altii partidul „pro-sovietic” al Presedintelui Dodon, iar altii partidul oligarhului Plahotniuc.
  2. Negocierile pentru formarea Guvernului au esuat in cele 3 luni de negociere. In final, in ultima secunda, (altii spun „dupa” ultima secunda, „pro-occidentalii” s-au unit cu „pro-sovieticii” si Maia Sandu – prim ministru a batut palma cu Presedintele Dodon.
  3. Suparat, oligarhul Plahotniuc a transmis presei filmari cu camera ascunsa in care Dodon recunoaste ca partidul lui e finantat de Moscova (deci, in afara Legii) si ca are misiunea sa federalizeze tarisoara dupa cum vor rusii !
  4. Acum, la Chisinau, exista doi Presedinti (omul lui Putin si omul lui Plahotniuc), doua guverne (guvernul bruxellezo-sovietic si guvernul plahotniucan ) si doi prim ministri, Maia Sandu si Pavel Filip.

Pro-europeana Maia Sandu si pro-sovieticul Dodon vor impreuna la guvernare in continuare si fac mare miting duminica sa il doboare, de la guvernare, pe oligarhul Plahotniuc !

Asadar, o situatie fara iesire ! Oricare varianta ramine in picioare (Doamne ajuta sa nu fie cu varsare de singe pentru NIMIC !), ea este extrem de proasta pentru basarabenii nostri ! Dragi romani, va rog sa nu va dati viata pentru oricare dintre variante ! Ambele sint catastrofale !

In timp ce scriu, aflu ca guvernarea Plahotniuc este deja istorie ! Deci a ramas cealalta varianta catastrofala ! In care „pro-europenii” au batut palma cu Moscova !

Dragii mei, eu cred ca SINGURA SOLUTIE ar fi un Referendum national in care Basarabenii sa fie intrebati, simplu : 

VRETI UNIREA CU TARA MAMA ?

Dragi Romani de peste Prut, este SINGURA SOLUTIE ! 

Altfel, vor urma inca 30 de ani de cosmar si saracie lucie !

Dati acest semnal catre Bucuresti ! Fiindca la Bucuresti vor disparea fosilele politice si toti neispravitii si va fi timpul patriotilor si al oamenilor care stiu sa faca Istorie ! Sa aduca Bunastare tuturor Romanilor !

De ce credeti ca am ales aceasta sarcina grea de a fi Viitorul Presedinte ?!

Ca sa redevenim Romania Mare ! Ca sa avem o viata decenta ! Pe masura bogatiilor acestei tari ! Si pe masura inteligentei acestui neam, care a rezistat eroic intre atitea Imperii !

Marea Unire Istorica este SOLUTIA ! Dragi Romani de peste Prut, dati semnalul in toamna ! Sa inceapa Marea Unire ! In Europa ! ACUM ori NICIODATA ! Aceasta sa fie MINUNEA anului Centenar !

Acest Vot si acest Referendum din toamna NU poate fi criticat si impiedicat nici de Bruxelles, nici de Moscova si nici de SUA ! Congresul american a votat inca din 1991 pentru Marea Unire a Basarabiei cu Tara Mama !

Dragii Nostri Basarabeni, scrieti Istorie ! Si va PROMIT ca voi fi cel mai bun Presedinte al tuturor Romanilor, al Romanilor de Pretutindeni !

Dragi Romani de Pretutindeni, sa facem Istorie Impreuna ! Sa dispara politicienii actuali la cosul de gunoi al Istoriei ! Toti pradatorii care ne-au jefuit Tara, ne-au adus la saracie lucie si au izgonit milioane de romani din casele lor spre meleaguri straine !

GATA ! E TIMPUL ! Am pornit cronometrul…

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru, „NASUL” – candidat la Presedintia Romaniei in 2019

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.