Chelsea-130515-Champions-AI-620La finalul unui meci extrem de tensionat si plin de surprize,jucatorii echipei Chelsea au ridicat deasupra capului trofeul Europa League. Golul lui Torres din minutul 60 parea sa decida meciul, macar pentru 8 minute, pana la golul din lovitura de pedeapsa a lui Cardozo. Meciul s-a inchis la loc si parea ca ne indreptam spre prelungiri si eventuale lovituri de departajare. Insa nu a fost asa. In minutul 93, Branislav Ivanovici a ridicat tribunele in aer cu o lovitura de cap imparabila, la coltul lung. Blestemul Benficai vechi de 51 ani nu a luat sfarsit nici aseara, aceasta pierzand a 7-a finala europeana consecutiva.

De partea cealalta, Chelsea a devenit prima echipa care detine in acelasi timp cele doua mari competitii continentale precum si a 4-a echipa din istorie care a castigat 4 trofee europene (Liga Campionilor, Cupa Cupelor, Europa League si Supercupa Europei). Managerul interimar al “albastrilor”, Rafael Benitez a devenit al doilea manager care castiga 3 trofee europene cu 3 echipe diferite , record vechi de 30 de ani.

2 COMENTARII

  1. Au cistigat nemeritat, ca nu au demostrat nimic. Dar ma rog !! Meciurile de fotbal se cistiga pe goluri, nu pe dominatie si tehnica 😉

Comments are closed.