MutuClubul de fotbal Chelsea Londra va ajunge in aceasta saptamana in fata unui comitet FIFA in cautarea dreaptatiti in cazul “Cocaina” dupa ce  nu a primit nici o despagubire, anunta AFP.

Agentia de presa aminteste ca Tribunalul Elvetian l-a obligat pe Mutu sa plateasca despagubiri in valoare de 17.2 milioane de euro, dar pana acum niciun ban nu a fost achitat. „Acum, Chelsea incearca sa le traga la raspundere pe Juventus si Livorno pentru ca l-au transferat pe Mutu fara sa plateasca vreun ban”, noteaza AFP.

„Chelsea o va duce pe Juventus in fata unui comitet FIFA in aceasta saptamana in incercarea de a obtine compensatii de la Adrian Mutu.

Atacantul roman a fost concediat de clubul de pe Stamford Bridge in 2004, dupa ce a fost depistat pozitiv pentru cocaina, iar Chelsea incearca de atunci sa obtina compensatii pentru banii pierduti in urma transferului sau.

Dupa ce a fost dat afara, Mutu a fost suspendat sapte luni, dupa care a semnat cu Juventus, un alt club italian, Livorno, care a actionat ca intermediar in aceasta afacere.

Initial a ajuns la Chelsea pentru 15.8 milioane de lire, de la Parma, in timp ce Juventus l-a vandut ulterior la Fiorentina.

Camera de arbitraj sportiv a FIFA va face audieri in acest caz in aceasta saptamana, la Zurich, in timp ce Chelsea a luat deja masuri legale pentru confiscarea a trei proprietati cumparate de Mutu in Miami, ce valoreaza cateva milioane de lire.

„Ne exercitam toate drepturile legale pentru a recupera sumele ce ne sunt datorate si nu ne vom opri”, a declarat un purtator de cuvant al lui Chelsea pentru AP.”, se arata in stirea publicata astazi de AFP.

1 COMENTARIU

Comments are closed.