georgiana moldovanCei care au făcut front comun într-un gest de solidaritate cu fata violată de la Vaslui, după ce brutele care au batjocorit-o au ajuns din senin eliberate, nici nu știu cine stă în spatele acestui val de indignare și ură. Totul a depins de mâna și mintea unei singure persoane: magistrata Georgiana Moldovan, până acum câteva luni președinte al Judecătoriei Vaslui.

 Georgiana Moldovan este care în data de 9 aprilie 2015 a dispus eliberare a 3 dintre violatori, mai exact a celor care și-au recunoscut vina și au fost de acord să coopereze cu judecătorii. Cu alte cuvinte, pentru colaborare judecătoarea a vrut să-i premieze eliberându-i.

Eliberarea primilor trei violatori a avut efectul bulgărelui de zăpadă, astfel încât a determinat judecătorii Tribunalului Vaslui să dispună eliberarea și celorlați patru, considerând că aceștia nu ar trebui să fie discriminați, doar pentru că nu au cooperat cu judecătorii și nu au avut aceeași conduită procesuală.

Cine este judecătoarea care i-a eliberat pe cei 7 violatori de la Vaslui? A luat mită sau a respectat legea?

Nu se știe în ce măsură are legătură cu eliberarea brutelor, dar la scurt timp după ce a luat această decizie suspectă judecătoarea Georgina Moldovan a demisionat din funcţia de preşedinte al Judecătoriei Vaslui, cerând să fie detașată la Școala Națională de Grefieri pe un post de formator. Conform site-ului adevărul.ro, timp de 3 ani de acum încolo, aici fosta judecătoare va ține cursuri de Procedură Penală.

Cum spuneam e interesant de știut în ce măsură demisia ei se leagă de suspecta eliberare a celor șapte violatori, având în vedere că 3 dintre ei își recunoscuseră deja vina și toate probele arătau că indivizii se fac vinovați de fapte grave pentru care trebuie ținuți în cuști de fier. Personal consider că aici miroase a mită și organele competente ar trebui să verifice dacă magistrata a respectat procedurile legală, precum și integritatea ei morală. Știm din presă că cele 7 familii ale violatorilor au pus mână de la mână și au adunat bani pentru familia fetei doar ca aceasta să retragă plângerea penală. Familia fetei a refuzat banii și a cerut să se facă dreptate în justiție. Cred că e întemeiat să ne întrebăm dacă nu cumva magistrata să fi acceptat legăturica de bani de la cele 7 familii de violatori. Având în vedere că e vorba de șapte familii de oameni gospodari și cu bani, trebuie să fie vorba de o sumă tentantă. Din presă reiese că acesta e singurul caz de viol din Vaslui cu un număr atât de mare de inculpați unde judecătorii au hotărât din senin să îi judece pe violatori în stare de libertate.

Decizia ei juridică a violat-o pe adolescenta de 18 ani încă o dată

Reamintim că tragica poveste a fetei din Vaslui a pornit în noiembrie anul trecut când această elevă navetistă de 18 ani a fost violată cu sălbăticie de 7 tineri cu vârste cupinse între 18 și 27 de ani. Având în vedere că îl cunoștea personal pe unul dintre violatori, fata a acceptat propunerea acestuia de a o conduce acasă cu autoturismul personal. Sărmana adolescentă nici nu bănuia că tocmai acest individ avea să fie cel care va da startul unui dezmăț de mare brutalitate. Cele șapte animale vasluiene nu s-au oprit decât după ce au reușit să o violeze de câte două ori fiecare. Pe parcursul orgiei care a durat 3 ore fata a leșinat de durere de câteva ori la rând.

Blonda din imaginea de mai sus este chiar magistrata Georgiana Moldovan, cea care prin decizia ei juridică a violat-o pe adolescenta de 18 ani încă o dată.

 

sursa: blastingnews.com

85 COMENTARII

Comments are closed.