claudiu - radu - felicia

Foarte multi prieteni si dusmani isi pun aceasta intrebare.

Prietenii o fac doar de curiozitate fiindca au incredere in mine. Prietenii mei stiu ca daca am ales o echipa in Canada sa construim NASUL TV acolo atunci e o echipa buna. Prietenii mei vor doar sa le stie numele. Le raspund, Felicia si Claudiu.

Nu sint miliardari.
Nu sint moguli media.
Nu au construit televiziuni.
Nu sint persoane publice. Ma rog, intre timp au devenit, au avut grija dusmanii.

In schimb, Felicia si Claudiu au alte calitati, extrem de bune si necesare atunci cind vrei sa construiesti o noua Televiziune Libera, in Canada. Atunci cind vrei ca un brand cum e NASUL sa tina stacheta sus si in Canada, sint convins ca Felicia si Claudiu sint alegerea cea mai buna.

Claudiu e primul roman din Montreal cu care m-am intilnit. M-a asteptat la gara, la miezul noptii, veneam din Toronto. Atunci nu stia nimeni ca turneul meu din America de Nord vizeaza construirea a citorva televiziuni libere! Eram interesat de Toronto, Montreal, Detroit, Cleveland, Chicago, Washington si New York.

Am fost prevenit inca din tara ca, la Montreal, avem o comunitate romaneasca foarte divizata. Precum in toata lumea dar mi s-a zis ca la Montreal e “nenorocire”!

Va marturisesc ca dupa citeva ore petrecute in noapte alaturi de Claudiu, cu povesti si povesti, m-am hotarit ca prima Televiziune Libera sa fie la Montreal iar primul partener sa fie Claudiu ! Il simtisem inca de la primele noastre convorbiri telefonice, cind pregateam vizita in Canada!

Lui nu i-am spus atunci dar a doua zi am realizat ca luasem hotarirea cea buna: Claudiu avea o buna prietena, Felicia, o minune de om si ea! Doi Prieteni si o echipa ce se completeaza perfect! Dumnezeu imi pusese mina in cap! NASUL TV CANADA era pe miini bune! Cei 3 “muschetari” vom face o echipa extraordinara!

Si stiti care este marea calitate a acestei echipe?! Vom atrage alaturi de noi tot ce e mai bun in Canada ! Doamne ajuta!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

P.S.
Ne vedem la Montreal, pe 27 februarie! Miercuri 24 februarie e ultima zi pentru rezervari la:

production@hyegrafix.com
scrieciu_f@yahoo.com

Corina Chiriac, Antonia, Alex Velea si Rachid – Show in premiera in Canada!