Cei care m-au urmarit la televizor in anul 2016 isi amintesc ca spuneam ca DOAR O MINUNE mai poate SALVA ROMANIA !

Si MINUNEA s-a intimplat ! Alegerile din USA au fost cistigate de Administratia Crestina grupata in jurul Presedintelui Trump !

Si s-a mai intimplat O MINUNE, A DOUA : Trump si Iohannis au incheiat de urgenta un NOU PARTENERIAT STRATEGIC ! Istoric ! Niciun Sef de Stat nu a fost primit la Washington asa cum a fost primit Presedintele Romaniei ! Si Noua America, cea a lui Trump, a inteles ca aceste Parteneriat trebuie sa fie WIN-WIN ! Cistigator pentru ambele tari si natiuni !

Nici nu s-a intors bine Iohannis din America si „baietii” au nascocit rapid un Plan, stiind bine ca in citeva zile Presedintele va fi plecat din tara si se va intilni cu prietenii lui Hillary Clinton si Obama : coana Merkel si pudelul Macrou !

Ia sa ii vedem pe incendiatorii care pun paie pe foc exact cind trebuia sa fim cit mai uniti si sa punem umarul la acest Parteneriat Istoric ! Un Parteneriat care ar putea duce, anul viitor, la Romania Great Again ! O sansa unica ! Odata la 100 de ani !

1. Primul piroman al tarii este Dragnea ! Secondat de Tariceanu, omul care are fire nevazute montate de Budapesta ! Cita aberatie ?!?! Sa spui ca Guvernul si Premierul pe care i-ai pus si i-ai laudat 5 luni de zile trebuie dat jos !
2. Al treilea piroman al tarii este Premierul Grindeanu. Daca era patriot si onest trebuia sa isi dea demisia ! Daca partidul care te-a propus premier iti retrage sprijinul, pleci. Asa e in toate democratiile ! De ce sa aruncam in aer Romania ?! Pai ce, Grindeanu asta e vreun mare erou ? Ce „minuni” a facut el pentru Neamul Romanesc ? Pina ieri era sluga lui Dragnea si acum e sluga lui Ponta !
3. Al patrulea piroman al tarii este Basescu ! Cica el tine cu Grindeanu si ii da sfaturi cum sa lupte cu Dragnea ! Adica sa se intretina rahatul asta de batalie care face mult rau Romaniei !
4. In sfirsit, al cincilea piroman, extrem de pervers, este UDMR-ul, care vine si inflameaza tot ce nu era deja inflamat ! Provocatori ordinari ! Vezi Doamne, 15 martie sa fie Ziua Minoritatilor ! O data extrem de sensibila pentru toti romanii ! Plus alte fabulatii care nu isi au rostul !

Asadar, iata cum, in citeva zile Romania trece de la Extaz la Agonie si TARA este asezata discret, intr-o mare perdea de fum, pe un butoi cu pulbere ! Americanii se uita crucis si nu inteleg nimic ! O sa vedeti o comparatie cu Polonia, incepind cu vizita lui Trump de pe 6 Iulie !

Care e scopul final ? Simplu. Destabilizarea Romaniei, lipsa oricarei predictibilitati si, eventual, suspendarea Presedintelui Romaniei ! Presedinte Interimar Tariceanu si Dragnea Premier ! Si s-a dus dracului Parteneriatul Crestin cu Statele Unite !

Exact ce isi doresc INTUNECATII !

Dupa ce veti citi aceste rinduri veti intelege si mai bine de ce au vrut sa puna labele pe NASUL TV pe 2 si 6 Iunie 2016 ! Nu le-a iesit fiindca am renuntat sa mai plec la Washington si m-am intors de la Londra si i-am capacit ! NASUL TV va fi mereu pe miini sigure !  In miinile mele !

Dar e nevoie si de voi ! Sa veniti sa aparati NASUL TV ! Poate intelegeti mai bine de ce va invit sa donati 10 lei/an si sa fiti multi, cit mai multi ! Dupa ce vom avea 1 milion de romani abonati, nimeni nu va mai avea curajul sa ridice un deget impotriva noastra !

Aratati-le nemernicilor si tradatorilor ca sinteti multi si hotariti ! Coboriti in strada, nu la lupte de strada ci direct la Banca ! La Garanti Bank ! Aveti toate datele mai jos !

Aveti, in continuare, posibilitatea sa achizitionati Actiuni NASUL-TRUMP, la valoarea de 200 de dolari ! Sa fiti mindri ca sinteti Actionari NASUL TV ! Ca duceti aceasta lupta aspra alaturi de noi ! Timpul e scurt si dusmanii Romaniei se misca extrem de rapid ! Si folosesc toate „cozile de topor” ! Functioneaza si PAYPAL ! Iar daca aveti nelamuriri, va rog sa imi scrieti la [email protected] ! 


Sa fiti iubiti ! Hai Romania ! Doamne Ajuta !

Radu Moraru

P.S.

O romanca a cumparat 11 Actiuni NASUL-TRUMP, pentru a le face cadou celor din Familia ei frumoasa ! Se semneaza „Luminita de la capatul Lumii ” ! Ce frumos !