Laura Codruta Kovesi, Procuror General al Romaniei, l-a scos de sub urmarire penala pe Ion Iliescu in Dosarul Revolutia. Se intimpla acum vreo 10 ani !

Ieri, Augustin Lazar, actualul Procuror General, fost tortionar comunist, l-a pus sub urmarire penala pe Ion Iliescu in Dosarul Revolutia ! 

Deci acum 10 ani Iliescu era nevinovat dar astazi este vinovat, in viziunea aceluiasi Parchet General !

Inseamna ca unul dintre cei 2 Procurori Generali ai Romaniei va face puscarie !

Fiindca ori avem parte de “represiune nedreapta” din partea lui Augustin Lazar, fata de Iliescu, infractiune care se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani ori…

…Ori Lazar are dreptate si Kovesi se face vinovata de complicitate la “crime impotriva umanitatii”, prin iertarea pe care i-a dat-o lui Iliescu acum 10 ani ! Aici infractiunea este de minim 7 ani !

Si cum crimele impotriva umanitatii nu se prescriu, daca Lazar are dreptate, atunci Kovesi nu se simte deloc bine !

Oricum, fata de memoria victimelor, este o mare bataie de joc ce au facut cei 2 procurori generali ! Kovesi nu a gasit niciun vinovat pentru mortii si ranitii din Decembrie ’89 iar Lazar cica rezolva Dosarul, cu 3 vinovati, exact cind e deconspirat ca tortionar comunist ! Exact cind mai are citeva zile ! N-a avut timp 3 ani !

Acum sint foarte curios sa vad cum ii salveaza Sistemul pe amindoi ! Fiindca pe lege, ori Kovesi ori Lazar intra in puscarie !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru, candidat la Presedintia Romaniei

7 COMENTARII

  1. daca tu insuti nasule ai fi mai consecvent ti as da votul,dar tare mi e teama ca numai gura e de tine,si te au inmuiat securistii bine de nu mai esti nici jumate din cit ai fost.Am crezut in tine ca in nimeni altul.Poate ca inca mai vrei si mai poti,dar parerea mea este ca ai luat o la vale.

  2. Santem alaturi de Radu Moraru.. spor la Camapnia pt prezidentiale

  3. Acuma ,daca ne gandim la sutele de personaje politice care ne fura de 30 de ani ,chiar credeti ca cei mai mari vinovati sunt cei doi — ???Mai intai sa se recupereze miliardele furate ,zic eu .Ca dosarul Revolutiei s -a tergiversat e adevarat , a nu se uita ca Kovesi a mai incercat dar ca a venit o decizie de la CEDO care a oprit o ,o decizie ca urmare a sustinerii de catre o avocata care spunea ca inculparea lui Iliescu ar atrage dupa sine o alta revolutie

  4. Intrebarea este stia Iohannis de dosarul lui Lazar cand l-a numit in functie?

  5. In comunicatul oficial se spune ca trimiterea in judecată a fost făcută in baza probelor administrare după redeschiderea cazului și sunt aduse mulțumiri instituțiilor statului, printre care MAPN și Parlamentul României dacă îmi amintesc bine, ca au făcut posibila desecretizarea unor documente care conțineau probele incriminatoare. Prin urmare au fost aduse probe noi, deci nici unul dintre ei nu va fi pedepsit.

  6. Dar Kovesi era procurare acum 30 de ani și i s-a încredințat ei dosarul revoluției spre rezolvare? Femeia are cam 45 de ani iar la revoluție avea vreo 15. Nu vedeți ca sunteți idioți, și publicați articole care denaturează adevărul incriminand o persoana fără motiv. Ea a ocupat funcția de procuror șef din 2013 când trecuseră 23 de ani de la revoluție, și timp de 23 ani nici un procuror sau judecantor nu făcuseră nimic în dosarul revoluției ba mai mult nu anchetasera niciun miner din hoardele aduse la București sa facă ordine în capitala! Iar voi acum o vreți tap ispășitor pe ea fiindcă atâta timp cât a fost în funcție și-a făcut treaba!

Comments are closed.