claudiu mandaFinul lui Valeriu Zgonea, Claudiu Manda, e propus de Ponta ministru al Bugetului. Manda e o nulitate veselă, un nimeni pripășit prin Parlament de zece ani deja. Care, cică, e contabil. Dar e și mincinos.

Conform propriului CV, Manda a lucrat în viața lui doar la stat. Cu o excepție: între 1995 și 2001 a fost economist contabil șef la Madenin SRL. Singura problemă e că, tot conform propriului CV, Manda a absolvit Științe Economice la Craiova abia în 1998. Deci, evident, nu putea fi economist contabil șef nicăieri din ’95, ci, cel mult, din ’98. Asta e prima minciună.

A doua minciună e că a lucrat la un privat. Care se cheamă, mai zice Manda, Madenin SRL. Madenin SRL, însă, nu apare nicăieri oficial în afara CV-ului noului eventual ministru. Monitorul Oficial, de exemplu, nu înregistrează în partea a IV-a (unde sînt înregistrate toate firmele din România) nici un Madenin SRL. Asta e a doua minciună. Și, în același timp, o fantomă.

Finuțu’ ăsta de Manda, deci, e, în viziunea lui Ponta, cel mai bun ministru al Bugetului.

manda-cv

madenin

 

P.S. Un comentator îmi atrage atenția, pe bună dreptate, că e nevoie de o verificare și în Registrul Comerțului. Verificare făcută de aseară, dar nepostată aici. Postez acum și proba de la RC.

 

madenin-rc

P.P.S. Pe propriul site, Manda menționează o altă companie la care ar fi fost director economic: Madexim SRL, nu Madenin SRL (sursa). Ce e drept, există o firmă denumită Madexim SRL în Craiova, spre deosebire de Madenin SRL, care nu există nicăieri. Dar la care firmă o fi lucrat într-adevăr Manda este un mister: la aia menționată pe propriul site, sau la cea pomenită în CV-ul OFICIAL de pe site-ul Camerei Deputaților? Iar dacă Manda a greșit numele firmei în CV-ul OFICIAL de pe site-ul Camerei Deputaților, adică nu a fost în stare să scrie corect numele locului de muncă deținut timp de șase ani, ce pretenții putem avea ca omul să țină în mînă un buget? Mai bine să nu avem nici o pretenție, ca să nu suferim vreo dezamăgire, mă gîndesc.

 

Sursa: prisacariu.ro

Comentariile sunt închise.