Membrii Consiliului National al Audiovizualului s-au intrunit vineri, la amiaza, intr-o sedinta care nu a avut regim public, pentru a alege presedintele institutie. Singurul candidat pentru aceasta functie a fost Laura Corina Georgescu, numita membru titular pentru un mandat de sase ani in CNA anul acesta, pe 30 octombrie, de Parlament. Laura Georgescu a fost propusa de Guvern in CNA.

In urma votului secret al membrilor CNA, Laura Georgescu a fost aleasa presedinte, cu noua voturi „pentru” si unul „impotriva”, iar propunerea va fi trimisa Parlamentului spre validare. In cazul presedintelui,  membri CNA au ajuns rapid la un consens, dar nu la fel s-a intamplat cand s-a votat pentru alegerea vicepresedintelui. In urma votului, s-a decis ca Rasvan Popescu sa fie vicepresedinte interimar al CNA pana la urmatoarea sedinta a Consiliului, pe 8 ianuarie 2013, cand vor fi organizate din nou alegeri pentru desemnarea vicepresedintelui institutiei.

La audierea in sedinta comuna a Comisiilor de Cultura din Parlament, pe 23 octombrie, Laura Georgescu a spus ca, din 1992 pana in 2003, a pus, alaturi de Felicia Melescanu, bazele TVR International, precizand ca a colaborat si cu Florin Calinescu la emisiunea „Chestiunea zilei”. „Din 2003, am trecut de cealalta parte a baricadei, am intrat pe comunicare si relatii mass-media in administratia publica centrala si, timp de zece ani, la Guvernul Romaniei, am facut comunicare cu Oficiul European de Lupta Antifrauda de la Bruxelles, am realizat foarte multe transmisiuni in direct pe Comunicare, pe Fonduri Europene”, a spus atunci Laura Georgescu, precizand totodata ca spera sa poata aduce un punct de echilibru in CNA

1 COMENTARIU

  1. cine este aceasta doamna ?
    Nu prea mi-au placut raspunsurile date de care domnia sa presei. Are un soi de tzâfna uslasa, o agresivitate controlata, dar tipica USL.

Comentariile sunt închise.