Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Grey, a declarat, miercuri, ca modificarile pe care Parlamentul Romaniei le-a adus la statutul demnitarilor vor fi reflectate in raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare.

Intrebat despre cum comenteaza modificarile la statutul parlamentarilor, adoptate marti de Parlamentul Romaniei, Grey a precizat, intr-o inregistrare video de pe site-ul institutiei : „Comisia Europeana va spune ceva asupra acestui lucru in raportul pe care il va adopta saptamana viitoare”.

Reprezentantul Comisiei Europene a amintit ca Romania a fost supusa unui raport suplimentar in cadrul MCV, date fiind „evolutiilor privind statul de drept si independenta justitiei”.

„Ca sa fiu foarte sincer, am vazut deja interpretari diferite asupra a ceea ce s-a adoptat ieri si dorim sa analizam subiectul in detaliu. (…) Ceea ce este clar pentru Comisie si am spus asta in mod repetat este ca puterea trebuie sa se asigure ca nu exista probleme de integritate legate de ei. Vom analiza exact ce a adoptat Parlamentul si acest lucru va fi reflectat in urmatorul raport”, a completat Mark Grey, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene.

[jwplayer config=”526×310 – homevideo2_copy” mediaid=”30181″]

6 COMENTARII

  1. …cred ca-i dor undeva pe cei ” saraci cu duhul ” de ce reprezinta MCV…adica cei care au votat USL…..la cat sun de redusi ce pretentii sa avem…..acesti nemernici care acum sunt la putere pe asta au mizat ,pe faptul ca ne pot manipula ,la cat suntem de idioti …..asa ca , cred ca ne meritam soarta…..asa cum o merita si Liceeanu ,Plesu ,Cartarescu….si altii care tac si nu iau atitudine !……multumim celor care tac,si multumim si celor care se bat pentru o cauza dreapta ,dar nu-i asculta nimeni ,deoarece noi nu mai avem institutii care sa ia atitudini si masuri .Presedintele BAsescu are pumnul in gura pus de un plagiator si un profesoras mediocru din Niculitel,pivnicereasa a facut „muci” justitia ,min .chitoiu trimite sa cerceteze daca niste neica nimeni au case si conturi in strainatate ,cand trebuia sa inceapa cu ei …fiindca ei sun acei profitori care au asa ceva …..sunt multe de spus !…asa ca ROMANIA ,dormi linistita ca hotii USL-isti fura pentru ei …

  2. Numai pot curvele şi hoţi ăştea de MCV-ul Europei; felicitări votanţi USL le-aţi f**** viitorul copiilor României.

Comentariile sunt închise.