Copil de 8 ani din Cluj, mușcat de patru câini. Băiatul este internat la Spitalul de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca și este în stare critică. S-a deschis un dosar penal, pentru a afla cine e vinovat de tragedie, scrie libertatea.ro

UPDATE ora 14:00 Copilul are nevoie disperată de sânge. Cei care sunt dispuşi să doneze, indiferent de grupa sanguină, se pot deplasa la Cluj-Napoca, la Centrul Judeţean de Transfuzie, pe strada N. Bălcescu, nr. 18 şi să precizeze că donează pentru Gabriel Sergiu Seica.

Băiatul a suferit deja o intervenție chirurgicală, ce a durat 6 ore. Surse medicale spun că acesta are peste 20 de mușcături, inclusiv pe față.

”Ieri, în jurul orei 17,45, un minor de 8 ani a pătruns în incinta unei societăți comerciale din Câmpia Turzii, unde a fost atacat de patru câini aflați în curte pentru paza perimetrului și a suferit multiple mușcături. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a menționat Carmen Jucan, Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, pentru Agerpres. Ea a mai spus că băiatul a fost transport inițial la o unitate medicală din Câmpia Turzii, iar apoi a fost transferat la UPU Cluj, unde se află în stare gravă.

În luna februarie, o altă tragedie a fost pe cale să se întâmple. O joacă banală putea avea un final tragic, după ce un copil a fost mușcat de un câine în județul Constanța. Patrupedul s-a năpustit asupra băiețelului de doar patru ani, pe care l-a desfigurat. Plin de răni, micuțul a fost transportat la spital.