antonescu_becaliPresedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca Gigi Becali si-a dat demisia din partid si va fi deputat independent. „Demisia e un act unilateral. Domnul Becali a demisionat din PNL si este deputat independent. N-a fost vorba de niciun parteneriat intre noi, a fost o relatie normala”, a precizat Antonescu, dupa ce Becali si-a anuntat demisia din PNL, in urma condamnarii la trei ani de inschisoare cu suspendare primita de la judecatorii ICCJ.

Inaintea presedintelui PNL, deputatul liberal Alina Gorghiu a anuntat ca partidul din care face parte a luat act de demisia lui George Becali din PNL. Ea a precizat ca intr-o viitoare sedinta a partidului se va decide daca liberalii ii vor retrage sprijinul lui Becali de la Comisia Juridica, iar in eventualitatea in care acest lucru se va intampla, se va alege un alt reprezentant PNL pentru Comisia de la Camera Deputatilor.

Gigi Becali a declarat, pentru Romania Tv, ca va demisiona din PNL pentru a nu-i face rau „domnului Antonescu”. „Ca sa nu-i fac rau lui Crin Antonescu, demisionez din PNL. (…) Daca domnul Antonescu spune nu, atunci voi ramane”, a sustinut Becali, luni dupa aflarea sentintei ICCJ.

 

12 COMENTARII

  1. …nu pot sa cred!acest kakarau se crede mai presus decat presedintele SUA…..paza suplimentara SPP,ingradirea jurnalistilor prin tarc ……..doamneeeeeeeeeeeeeee,debarcati-l cat mai repede pe „neica nimeni ” asta care nu face de cat rau imaginii ROMANIEI in afara…cata inganfare ,dispret si nepasare fata de ce-l inconjoara !…..scoala lui voiculescu a prins bine la cest nemernic …eu zic sa-l ia usier la conacul lui imens de la corbeanca …..cred ca acolo este bun si sa-i dea si tinuta de usier hotelier !doar am vazut imagini cum se gudura ….penibil !

  2. http://www.roncea.net
    Despre lovitura de stat ruseasca din ‘89, despre lupta „golanilor” pentru libertate din Pta Universitatii, despre Mineriada din iunie ’90, despre crimele lui Ion Iliescu, despre coruptia intregii clase politice, despre distrugerea economiei nationale, despre jaful generalizat si inrobirea romanilor, despre Basarabia, despre Eminescu, despre dreptul la istorie, la memorie, la demnitate, despre Gradina Maicii Domnului, Romania, un loc devenit poligon de testare a razboiului axiologic.

  3. Ei, ce mai vreti, fratilor, acum?Se adevereste inca o data in plus adevarata fata a lui cacarau!Toata tevatura asta a fost doar o inscenare, a avut nevoie de banii ciobanului, i-a asigurat astuia un post de deputat, si pe urma …se vede! Interesul amandorura nu este poporul, cum declama sus si tare si unul si altul,ci banul public…Mancav-azilul, pe amandoi, de nenorociti ce santeti!

  4. asta a fost si miza,sa ramina in parlament…..rusineeeeeee PNL-ului,care pe zi ce trece se vede ca a adus numai penali in parlament si ministere…Acest ANTONESCU,este cel mai parsiv politician,iar cit timp va fii la guvernare,toate institutiile statului de drept vor fii in pericol,pt ca face tot ce zice VOICULESCU…pacat de liberalii care mai au acest spirit.

  5. Eu vad lucrurile cam asa: pana acum Becali era cioban la turma, iar de acum incolo, Antonescu va fi dulau la stana. A lui Becali, evident.

  6. Ori cu sentința dată ori fără, tot demisiona. Subtil, i s-a sugerat mai demult acest lucru.

Comments are closed.