crima

Fostul broker Cristian Sima comentează, pe o reţea de socializare, ştirea morţii în condiţii cel puţin bizare a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

Cristian Sima aminteşte şi un comentariu pe care la făcut la începutul lunii mai, în plin scandal Hexi Pharma, în care vorbea despre cei implicaţi în “afacere”, de la profesori universitari pînă la bancheri şi servicii. Fostul broker spunea atunci că scandalul nu se va muşamaliza uşor, actorii îşi vor pierde cumpătul şi vor trece la represalii.

“Nu m-ati crezut! Singele a aparut, mortii la fel, in curind vom avea si pistoale. Intelegeti acum de ce nu vin la Bucuresti?

Cristian Sima
May 5 at 8:29am ·
Mafie in toata regula. Am o presimtire ca de la afacerea asta vor aparea si primele reglari de conturi cu pistoale si singe. Tolontan risca la greu, Ovidiu Vanghele la fel. Sa vedem citi dintre cei care-i citesc ii vor si sustine in caz de nevoie. In afacerea asta sunt implicati de la profesori universitari pina la bancheri si servicii, nu se va musamaliza usor, actorii isi vor pierde cumpatul si vor trece la represalii. Condrea e inca liber si nimeni nu are curajul sa-l deranjeze”.