cristiana sarbu bluza 1Cristiana Sîrbu, fosta consilieră a lui Ion Iliescu și Emil Constantinescu, ditamai profesorul universitar, așa cum îi place să se laude, pocește limba româna mai ceva ca Maria Grapini. Pesemne, în semn de solidaritate cu europarlamentarul pus la zid de oamenii răi din presă pe motive de gramatică știrbită, doamna fostă comunistă, actuală analfabetă, Cristiana Sîrbu, nu a vrut să-și lase colega de prostie singură. Așa că s-a dat în stambă, s-o vadă toată lumea, inclusiv elevii de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti cărora le predă „an” română. Da, da, ați citi bine. Doamna Cristiana Sîrbu se exprimă și scrie nazal…. adică [an]… căci „î”-ul este arestat în sutien. Priviți cu atenție imaginile selectate de blogger-ul Paul Gabor, iar apoi dezbatem!

cristiana sirbu bun

cristiana sirbu bun 1

cristiana sirbu bun 2

cristiana sirbu bun 3

cristiana sirbu bun 4


cristiana sirbu bun 5

cristiana sirbu bun 6

cristiana sirbu bun 7

cristiana sirbu bun 8


Doamna doctor în Științe Agronomice, cea care operează limba română la greu, are și un blog. „An” acest context ne prezintă aptitudinile care se regăsesc „an” CURRiculum dânsei. Exprimările sunt „an” principiu cât mai adânc „anrădăcinate” „an” „țesutul social”, cu un puternic impact asupra „activităților umane asupra omului”. Cum n-ați înțeles? Păi dacă nu sunteți doctori „an” agronomie?! Luați de aici și „anvățați”!

cristiana sarbu

 

Ce, credeați că „an” sfâșit am ajuns la final? Cum nu mai puteți? Vreți să o supărați pe doamna profesoară și să vă scadă nota la purtare „an” ultimul moment? Ei, hai! Răbdați că mai avem niște perle „an” toată splendoarea lor.

Când credeam că doamna doctor agronom, Crstiana, ne-a familirizat cu lipsa vocalei „î”, iată că apare litera! Numai că…. nu în limba română! Păi era și normal! Dacă la noi n-a mai avut loc, măcar la vecini s-o găsim. FINALLY! Cât despre limba engleză în sine, veșnica ei pomenire!

engleza


 

Ei, da! Cristiana Sârbu știe! Unde articol nu e, nimic nu e! Mama lui și de plural. l-o fi uitat prin birourile ex-președinților!

plural 2

plural 1

Spuneam că unde articol nu e, nimic nu e! Cristianei nu-i plac articolele…. nici măcar alea vestimentare. totul trebuie să fie transparent, să bată vântul! Așa, ca „an” capul dânsei!

cristiana sarbu bluza

cristiana sarbu bluza 1

Hai, mă, că e drăguță, „an” pana mea!


 

19 COMENTARII

 1. Referitor la aspect nu mai pot sa-i tin partea. La varsta ei ar trebui sa-si de-a seama ca nu se mai cade o asemnea tinuta. Vorba Iuliei Albu: nota minus infinit

 2. cred ca va alaturati corului fara minte. Din tot ce s-a prezentat mai sus am intelesun singur lucru si anume ca foloseste o tastatura programata mai prost, adica nu pentru limba romana. Ca sa remedieze situatia trebuie sa apeleze la un IT-st. Daca tot sunteti asa de critici vanati greseli adevarate nu provocate de o banala tastatura.

  • sa mori tu ca e de la tastatura si nu de la teasta-tatura!
   adica ce vrei sa spui ca scrie si nu citeste ce a scris?! ii da „send” asa… fara un mic review?
   woai! esti prost?!
   adica o doctoreasa ca ea, nu vreifica?!

  • Si ce fel de tastatura i-ar trebui sa poata tasta „ii” la sfarsit cum ar trebuie , si nu un singur „i”

 3. totusi, numele pe facebook e Sirbu. Ea se semeneaza cu Sarbu! Eu nu mai pricep nimic…:))

  • Pai in halul in care scrie doar nu te-ai astepta sa stie ca substantivele proprii, nume de persoane, localitati, etc.. se scriu in continuare cu i din i, cum se scriau si inainte de modificarea din 1992, neintrand la scrierea cu a din a, precum cele comune. Astfel, numele ei este Sirbu iar concluzia este ca habar nu are nici cum o cheama…

 4. pai daca tot e bomba ar face bine sa explodeze sa n-o mai vedem ,sunteti de acord?

 5. Este ingrozitor.Ma intreb unde a facut scoala primara tovarasa?De acolo pleaca toata prostia la care s-a adaugat promovarea pe baza de pile.Este nerusinata.Este profesor universitar dumnezeule! Unde esti Abramburica? Chiar nu vezi? Primul ministru este plagiatorul sef ,iar alesii lui sunt analfabeti Vai de capul nostru.

 6. Proasta proastelor,cocotata pe scara sociala prin metode pe care noi,traitori in tara asta, le putem banui cu usurinta! Din pacate,asemenea cazuri sunt la ordinea zilei.Dupa revolutie sau ce a fost ea, scara valorilor a fost voit rasturnata cu susul in jos si uite asa ne-am trezit condusi de asemenea creaturi.Ce mi se pare mie cu totul aiuritor este felul in care epateaza asemenea ,,personalitati” care isi inchipuie ca sunt cu adevarat niste valori! Uitati-va la ea ,agramata, ca dupa fiecare postare tembela se semneaza ,,profesor doctor”! Infricosator!

 7. Cam asa scria si bunica mea!; Dumnezeu sa o ierte! Numai ca dumneaei neavind posibililitati materiale de niciun fel, a urmat doar patru ani de scoala primara!
  Este incredibil ce analfabeti sunt impinsi in fata!; si pe ce posturi?
  E bine ca au curajul sa se descrie singurei si, iata, internetul le ofera conditii excelente! Altfel ar spune ca „rautatea” oamenilor nu are limite! Nu?
  NB: Pai atunci plagiatori ca Ponta, Oprea, etc. chiar pot fi considerati doctori!

Comentariile sunt închise.