carmen iohannisMiercuri, 17 și joi 18 iunie 2015, Președintele Portugaliei a întreprins o Vizită de stat în România la invitația președintelui  Klaus Iohannis.
Știind eu din broșura căreia politicienii îi spun, cînd vor s-o înșele, Constituție, că președintele răspunde de politica externă a României,  am vrut să văd despre ce-au discutat cei doi, despre ce decizii au luat, despre ce-a  zis fiecare despre situația internațională.

De unde puteam să aflu  asta decît  din presa noastră liberă și atît de independentă.
Am luat la purecat ziare, site-uri, m-am uitat la televizor.
Și iată ce-am aflat despre Vizita de stat a președintelui Portugaliei la invitația președintelui Klaus Iohannis:

Realitatea tv, 17 iunie 2015:
Carmen Iohannis, apariție răvășitoare la ceremonia de primire a președintelui portughez
Carmen Iohannis a avut o apariție neașteptată la ceremonia de primire a președintelui portughez la Cotroceni. Surprinzător, soția președintelui a purtat un deux-piece roz pal, fusta fiind de lungime medie, imediat sub genunchi. La acestea a asortat pantofi cu toc și un plic ciclam

Evenimentul zilei, 19 iunie 2015
Prima doamnă, apariție de senzație la Cotroceni!
Prima Doamnă a reuşit să impresioneze pe toată lumea la ceremonia de primire a președintelui portughez Aníbal Cavaco Silva, la Cotroceni, care efectuează o vizită oficială în România.
Soția lui Klaus Iohannis a optat pentru un deux-piece realizat din Shantung de mătase roz nude cu revere, refileți și nasturi din Shantung de culoare vernil. Alexandru Ciucu a creat un sacou cambrat la un rând, cu patru nasturi, revere scurte și în ușor contrast. Mânecile trei sferturi cu manșete suflecate au oferit o notă dinamică ținutei.

Protv, 17 iunie 2015
Carmen Iohannis, tinuta impecabila la primirea presedintelui Portugaliei la Palatul Cotroceni.
Seful statului i-a primit impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis, pe oficialul portughez si sotia sa, Maria Cavaco Silva. Presedintele Iohannis si sotia sa au venit pe jos de la Palatul prezidential pana la Platoul de ceremonii.
Carmen Iohannis a aratat impecabil in tinuta aleasa pentru eveniment. Prima doamna a atras imediat atentia jurnalistilor.

Libertatea, 17 iunie 2015
Carmen Iohannis a stârnit admirația tuturor celor prezenți astăzi la Palatul Cotroceni.
Prima Doamnă a avut o apariție neașteptată la ceremonia de primire a președintelui portughez la Cotroceni.
Surprinzător, soția președintelui a purtat un deux-piece roz pal, fusta fiind de lungime medie, imediat sub genunchi. La acestea a asortat pantofi cu toc și un plic ciclam.

Știripesurse.ro, 17 iunie 2015
Carmen Iohannis a strălucit din nou! Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă la Cotroceni
Președintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri la Palatul Cotroceni pe omologul său din Portugalia, Anibal Cavaco Silva, aflat într-o vizită de stat în România.
Ceremonia primirii a avut loc pe platoul oficial de la Palatul Cotroceni, unde, după intonarea imnurilor celor două state, președintele Portugaliei a dat onorul Regimentului de Gardă și Protocol.
Șeful statului i-a primit împreună cu soția sa, Carmen Iohannis, pe oficialul portughez și soția sa, Maria Cavaco Silva.
Președintele Iohannis și soția sa au venit pe jos de la Palatul prezidențial până la Platoul de ceremonii. Prima Doamnă a României a strălucit din nou printr-o ținută extrem de elegantă, iar fotografiile au fost îndelung apreciate de către admiratorii săi.

Știripesurse.ro, 18 iunie 2015
Carmen Iohannis a atras atenția tuturor!  La ce eveniment a făcut senzație Prima Doamnă
Carmen Iohannis strălucește la fiecare ieșire publică!
După ce le-a încheiat mediile elevilor săi de la clasa unde este dirigintă, Prima Doamnă a venit repede în București la un eveniment organizat de președintele Portugaliei în onoarea familiei prezidențiale din România.
Doamna Iohannis a atras atenția tuturor când a ajuns la fostul Palat Regal, gazda concertului. Alături deKlaus Iohannis, Prima Doamnă a comunicat în engleză cu omologii din Portugalia. Carmen Iohannis a ales o rochie mulată, cu o culoare ce iese mereu în evidență: albastru electric. Ea a zâmbit continuu și le-a mulțumit gazdelor pentru onoarea oferită.

Știripesurse.ro, 18 iunie 2015
Primele imagini cu noua limuzină a lui Klaus Iohannis / VIDEO + FOTO
Klaus Iohannis și-a plimbat și soția, pe Carmen Iohannis, cu noua limuzină prezidențială. Cei doi au mers la un eveniment organizat în cinstea lor de către cuplul prezidențial al Portugaliei, care a fost ținut la Muzeul Național de Artă.

Vineri,  15 mai  2015, Klaus Iohannis a întreprins o vizită la Vatican.
Deși Stalin se întreba, disprețuitor, cîte divizii de tancuri are Papa, totuși vizita unui președinte român la Vatican  rămîne, dincolo de protocol, un bun prilej de discuții bilaterale și de înțelegeri  în folosul  celor două părți.

De s-a dus Klaus Iohannis la Vatican? Ce a discutat cu Papa?
Pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări, am dat o raită prin presa noastră.
Și iată ce-am aflat despre Vizita președintelui României la Vatican:

Ziare.com, 15 mai 2015:
Carmen Iohannis a fost emotionata si in timpul intalnirii cu Papa Francisc. Ea a purtat o rochie neagra de voal, cu maneci transparente si mansete de dantela si un voal negru pe cap

Ring, 19 mai 2015:
ŢINUTA SUPERBĂ aleasă de către Carmen Iohannis pentru vizita la Vatican
Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a purtat o noua creatie vestimentara realizata de designerul Alexandru Ciucu. In cadrul vizitei pe care a efectuat-o la Vatican, alaturi de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie neagra din dantela.

Libertatea, 19 mai 2015:
Cum a fentat Carmen Iohannis rigorile vestimentare de la Vatican?
Vizita pe care Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au efectuat-o zilele trecute Papei la Vatican a fost încă un moment în care Prima Doamnă a reușit să se supună protocolului vestimentar și să-l fenteze totodată. (…)
Carmen Iohannis i-a cerut designerului ei, Alexandru Ciucu, să-i realizeze o ținută conform protocolului, dar care să fie totodată care să fie și tinerească. Așa se face că prima Doamnă a purtat o rochie din dantelă peste fusta scurtă. 

Evenimentul zilei, 16 iunie 2015:
Chiar dacă ținuta purtată de Carmen Iohannis în vizita de la Vatican a fost comentată că nu ar fi respectat protocolul, designerul  (Stephan Pelger) spune că până la urmă poate ea să revoluționeze acest protocol. Poate să facă altfel decât s-a făcut până acum și e o doamnă care își permite să îmbrace o anumită lungime. Are un corp foarte frumos, picioare pe care poate să și le arate și, din câte am înțeles, și presedintelui îi place să fie mai tineresc îmbrăcată.

Sunt doar căteva din zecile de texte  gazetărești despre couă dintre momentele de politică externă ale României sub mandatul lui Klaus Iohannis.
Față de cele întîlnite în presă , îmi permit să raportez următoarele:

 1. Se spune că pe vremea lui Nicolae Ceaușescu se practica din plin Cultul Personalității Elenei Ceaușescu,  soția președintelui de atunci al Românei.
  Să fim serioși!
  Dacă ziariștii de azi mai pot citi și altceva decît SMS-urile date de Servicii sau de  Patroni, să meargă la Bibliotecă și să ceară colecțiile ziarelor de  dinainte de 1989.
  În relatările despre  vizita unui șef de stat la noi sau despre vizita lui Nicolae Ceaușescu nu vor găsi în veci vreun rînd elogios despre Tovarășa Elena Ceaușescu, deși, acolo unde Protocolul cerea era prezentă, în calitate de soție și Tovarășa.
  Carmen Iohannis a reușit, în doar șase luni, de cînd e bărbatu-său președinte, să fie mai mult decît  Elena Ceaușescu.
  Dar nu numai atît.
  Carmen Iohannis, nevasta președintelui ales de Popor să conducă țara și nu să- și promoveze nevasta pe post de   top model, depășește în materie de Cult al Personalități toate soțiile de șefi de stat români  de pînă acum, de la Elena Cuza pînă la   Elena Ceaușescu.
 2. De sesizat că acest Cult al personalității are drept notă de esență transformarea peste noapte a unei banale  femei din provincie,  trecută prea mult de prima tinerețe, într-o întruchipare a frumuseții răpitoare, a eleganței exemplare, a  atracției irezistibile.
  Toți cei din jur cad în fund la apariția ei.
  E atît de răvășitoare, vorba celor de la Realitatea tv, cînd apare,   că pînă și drapelul de stat încremenește de uimire deși bate vîntul.

Iată un altul exemplu:
Toate privirile pe Carmen Iohannis la primirea lui Erdogan / FOTO
Prima Doamna Carmen Iohannis a atras toate privirile la primirea oficiala a presedintelui Turciei, Recep Erdogan. Printre o multime de tinute sobre, majoritatea negre, Carmen Iohannis a stralucit cu un deux-pièces culoarea untului cu reflexe metalice.
Prima doamna a avut o tinuta compusa dintr-un sacou cambrat si o fusta destul de stramta pana deasupra genunchilor, inchisa cu cativa nasturi pe piciorul stang pentru a o scoate din banal.
Tinuta a fost accesorizata cu un pic auriu si cu pantofi cu toc, tot cu reflexe aurii, alesi parca special pentru vizita oficialilor din Turcia. Carmen Iohannis nu a uitat nici sa aduca o pata de culoare tinutei cu o esarfa in nuante de roz.
(Știripesurse.ro – 1 aprilie 2015)

Multele texte publicate  pe  diferite  site-uri și la diferite televiziuni, despre apariția răvășitoare, senzațională, uimitoare, superbă, de parcă însăși Cleopatra, înviată și divorțată de Marc Antonio, s-ar fi  căsătorit cu Președintele României,  sunt practic un soi de copy paste al unui singur text trimis redacțiilor de   o echipa de comunicare de la Cotroceni.

Imbecilitatea lor amintește izbitor de cea a cronicilor de modă iscălite  de Edgar Bostandaki, cronicarul high-life din schița lui Caragiale High-life. Din cîte se știe, junele Edgar Bostandaki se alege cu o muștruluială zdravănă de la domnul subprefect  Raoul Gregoraschko după ce în Voacea zimbrului, la rubrica iscălită de el Cum se pitrece pe la noi, dintr-o greșeală de tipar apăruse în loc de ”Doamna Athenais Gregoraschko, infatigabila silfidă”, infutigabila silfidă.

Peste decenii, istoricul din viitor va vrea să scrie despre Politica externă în timpul președinției lui Klaus Iohannis, președinție care, iată împlinește deja șase luni.
Și va citi în presa vremii ( adică în presa de azi) despre ”fusta de lungime medie, imediat sub genunchi” a lui Carmen Iohannis.

 

sursa: cristoiublog.ro

37 COMENTARII

 1. Ion Cristoiu si jurnalismul. Absolut nimic in comun. Multe din articolele lui sunt atacuri la persoane, altele sunt doar zvonuri si barfe. Esti un zero barat.

 2. O alta Basina Sulfuroasa, marca “Pamfil Seicaru” – asa se crede “maestru’ sub-mediocru” – rasuflat NESIMTIT, cred, pentru a fi bagat in seama de presedentie!

  Domnule Presedinte,

  Introduceti postul de: Basinosu’ Sulfuros Mioritic….si organizati si un concurs! Va spun de pe acum ca NU este un “sulfuros / vinturos” mai mare decit MIDGET-ul de Gagesti Cristoiu….piuuuuuuuuu!

 3. E plina Romania de oi. Pacat ca ciobanul e Victor P…
  Sa nu ai o coloana vertebrala e trist si in situatia asta cred ca se afla ~70% din populatie.
  Poate singura solutie viabila de a scapa de nenorocitii astia care-si asigura pana si pensii speciale este intoarcerea Diasporei acasa. Ei vad altfel lucrurile si ce e mai important, ei au curaj sa schimbe ceva!!

 4. Daca era imbracata prost nu era bine ;daca e imbracata frumos iar nu e bine .Dar cum e bine cu voi imbecililor de aia nu merge treaba in Romania ca va doare prea mult de ograda altuia .A si era sa uit :promovati in continuare pitipoancele ca prima doamna nu merita promovata.

  • e bine sa-si stea pe fund! nici ceuseasca nu si-a permis din primele zile sa-i trebuiasca cabinetul2!

   care “prima doamna?” DOAMNA INSTITUTIE?!

   in situatia in care se afla Romania, altele sunt prioritatile (ca doar pe 16 nov am ales un presedinte, nu am ales-o la pachet si pe d-na). dar de vina aici e un anume tzucalar care nu e interest de ce face, sau mai exact de ce nu face ALESUL, ci de poalele nevesti-sii, s-o promoveze! de ce?

   un ex: ce-a cautat dumneaei in Franta, cand se stia din capul locului ca protocolul francez nu porevedea prezenta sotiilor? s-a dus sa vada Parisul?! sa se duca dar nu pe banii poporului astuia care n u are nici dupa ce bea apa! a mers doar sa dubleze costurile calatoriei, sau de ce? si continua s-o faca fara pic de decenta…

   toate nevestele presedintilor au avut bunul simt sa nu se infiga in fatza…exceptie ceuseasca, evident, dar pe care d-na despre care vorbcaim o intrece…

  • Dupa 2 -3 ani de succese prezidentiale ,dar nu cred ca e cazul , putea sa apara si doamna cu pricina .Pana atunci era bine sa nu stim de ea.

 5. Meltenismul e in floare si lipsa de cultura si minte isi spun cu brio cuvantul. Jurnalistii de duzina sunt comentati de zerouri barate.

 6. Mama ce de prosti pe situl asta…Probabil englezi fac prea multa promovare reginei si printesei Kate. Din fericire ei sunt mandri de cei care-i reprezinta iar noi popor de mitocani iubim cocalariisi emisiunile de prost gust. Oare de ce am putea fi si noi mandri domnilor ? Daca Klaus ar avea o sotie care nu ar sti ce sa imbrace sau cum sa se poarte am sari toti in sus sa criticam…rusine celor care vorbesc de cult cand singuri uita ce inseamna cultura..

  • Nu domnule, tu nu vezi problema de ansamblu. Aici este vorba de jurnalisti si de textele care le publica ei. Toti au acelasi subiect. Pe noi nu ne intereseaza cat de frumoasa este imbracata doamna. Cand seful statului face asemenea vizite, e normal sa se publice diferite subiecte legate de discutiile si planurile de viitor pe care le pun la cale domnii, nu cum este imbracata doamna.
   P.S Sunt mult mai multe domne in tara asta, care arata mult mai bine decat doamna Iohanis, zeita frumusetii!

  • rasul curcilor! ce legatura are ….cu prefectura? cand economic RO va ajunge la nivelul Angliei, atunci o sa discutam si de fustele sotiilor…acum altele sunt problemele care framanta tara. parerea mea, ca aceste “texte” sunt comandate, dar fac rau cuplului! va spune un votant al lui K.W.I.

  • Radule, confunzi lucrurile .Noi nu avem monarhie .Si 2 -ai auzit tu sa scrie cineva cum se imbraca printul consort al Angliei ?

 7. Ravasitoare -> inseamna ca i-a produs Presedintelui Portugaliei o erectie dureroasa. Mie imi pare ca profesoraşa e un fel de distragere a atentiei de la Mutu ce Prost care se joaca de-a Hohenzollern si de fapt e baronul Munchausen von Michalaken.

  • Asa este . Domnul asta pe care l-am votat de frica sa nu iasa ponta –este un handicapat .Are o boala sau mai zis o forma a bolii -AUTISM – Si atunci ,madam il supravegheaza . Asta-i tot misterul .Si ca sa taca sa nu spuna adevarul- o imbraca cum vrea ea si ii face toate mofturile .El ii zice asteia “iubire si respect ” Pardon .!! De aia a avut cateva amante pana acum ??? Stiu ce vorbesc

 8. Cel mai nasol mi se pare ca tinandu-se de mana absolut peste tot incearca sa transmita in locul unui mesj de forta unul de dragoste, intre ei. Fie, sa isi arate asta daca nu mai pot rezista pana acasa, dar nu prea e in tiparele intalnirilor si aparitiilor oficiale. Si pana la urma pare a fi ca si copilul tinut de mana de mama lui, sa n-o ia la fuga, sau sa i se arate pe unde se tine cararea?

 9. figurina asta nesimtita, seaca ca o pastrama afumata, care se exchibitioneaza pe ultima suta de metri sa iasa in fata sa uite, ea n-a fost votata la pachet pe 16 nov, ci mutalaul de barbat’su, doar ca sa nu iasa celalalt nesimtit de plagiator! Daca nu va intelege ca tara nu de spectacolul lor dat de la o receptie si o chermeza la alta are nevoie, nu-si incheie mandatul marele mut!
  nici ceauseasca n-a avut atata tupeu ca din primele zile sa-i trebuiasca cabinetul2! iar daca mutul falinii isi va frange gatul, din cauza asta si-l va frange…

  • Va recomand dusuri reci, si ridicati-va ca ati ramas in urma… despre cine vorbiti?

 10. Deci e gresit sa scrii ceva despre prima doamna, mai ales daca o mai si lauzi. Trebuie vazut ce mai face Dragusanca, Anda Adam, Raduleasca, Luciu si ce mai debiteaza Iulia Albu, asta trebuie scris, nu ,,, ete, Carmen Iohannis, cine mai e si asta !!! 🙂

 11. Acest “cult” a fost pornit tot de așa zisa presa de Can Can, scrisa si televizata .Cristoiu e dus cu pluta de mult. E obsedat si stresat de prima doamna si de asa “intitulatul” binom (el l-a botezat).Sunt doi oameni frumosi,decenti in aparitii,nu pricep de unde toate mizeriile scrise de toti cretinii, la momente de maxima inspiratie.Cum dracu ar trebui sa apara imbracat un presedinte si o sotie de presedinte?

  • Total de acord. Aici nu are dreptate Cristoiu. Nu ea cere sa fie laudata ci asta o fac lingaii jurnalisti.

   • Bine punctat ! Despre ” cultul ” Elena Udrea, care de ani de zile sfideaza poporul, cu tinutele ei luxuriante, de ce nu scrieti ?

  • ma perostalaule, TARA nu are nevoie de “doi oameni frumosi”, pardon de o “doamna” frumoasa”, tara are nevoie de un PRESEDINTE, nu de un popandau care ne-o baga pe gat pe nesimtita asta fara de care e pierdut prostalaul! Mentionez ca l-am votat numai sa nu iasa sinistrul plagiator, bask mi-am si pus in cap o multime de prieteni pt asta…dar, regret profund!

  • Tovarasul Cristoiu e ziaristul tonomat al comunistilor lui Poanta… Mai scrie un articol denigrator la adresa lui Johannis, isi mai ia niste bani. E simplu.

 12. Pai zdrentele de presa au primit ordin sa promoveze programul Melteanului sasalau “PRIMA CAPRA” , pardon am vrut sa spun PRIMA DOAMNA! ,iar zdrentzele de presa au pornit flasneta…

 13. nenea cristoiu te ai lasat de politica ca nu te mai baga nimeni in seama si te ai apucat de inventat barfe?nu te vindeci deloc?nevasta ta probabil se imbraca de la second…asa vroiai sa o vezi si sotia presedintelui?sunteti ofticati ca oamenii sunt impecabili?de ce nu te iei nevasta lui ponta?ca esti de aceeasi parte cu psd istii…ei au voie sa fie eleganti?daca nu mai ai fler de gazetar..ia ti o taraba de pepeni in piata si scuteste ne cu rautati din astea de oameni frustrati

 14. Tovarasul Cristoiu depaseste in materie de prostie, invidie si articole denigratoare la comanda orice alt confrate tonomat comunist! Ocupa-te bre tovarase Cristoiu de prunele din gura si vezi-ti de viata ta mizerabila!

 15. Daca citesc articolele dumneavoastra, gandesc ca Romania nu are nici un fel de probleme! E ridicol , in faza in care tara e pe rapa, politicienii corupti, cetateni care ori se vaita sau scriu comentarii VULGARE si primitive, sa cosumati energie ptr. un articol ca acesta!

 16. ATENȚIE! Dacă ești în căutarea unei oferte de lucru, citește acest anunt, fiindcă s-ar putea să conțină ceea ce cauți! Pentru început trebuie să reții că acest anunț nu este despre un job clasic, ci despre un proiect cu extindere globală! Acest proiect este pentru tine, mai ales dacă te interesează un program de lucru foarte flexibil, ceea ce înseamnă să poți lucra de acasă sau de oriunde dorești, indiferent de locul sau locația unde te afli, pentru cel mult 3-4 ore pe zi. În momentul acesta proiectul este unic în Romania și se află în plină dezvoltare, ceea ce îți oferă OPORTUNITATEA de a caștiga o sursă de venit în plus, care să-ți asigure un trai cel puțin decent. Mai trebuie menționat că aceasta oferta va fi VALABILĂ doar o perioadă foarte scurtă de timp! Pentru acest proiect este nevoie de oameni serioși si ambitioși, care vor să devină liberi financiar și totodată să dorească sa-i ajute pe ceilalți să obțină același lucru!

  Cerințe necesare:

  1. Să deții un PC sau un laptop cu o conexiune la internet

  2. Să ai cunoștiințe minime de operare a calculatorului și de navigare pe internet

  3. Să fii RĂBDATOR și PERSEVERENT

  Studiile superioare și experiența de munca nu sunt neapărat necesare!

  Oferim pregatire și suport, până în punctul în care vei reuși să te descurci pe cont propriu în această activitate profesională. Mai întai vei fi instruit, iar apoi vei putea începe sa lucrezi, alături de noi ca și colaborator.

  PROGRAM: part-time sau full-time

  Acest proiect se desfașoară exclusiv online și momentan se afla la nivel național în prima fază. Într-un timp foarte scurt, va trece în faza a doua, când se va extinde la nivel global. Acest lucru va reprezenta un mare avantaj pentru cel care alege ACUM să ia această ofertă în serios, fără ezitare!

  Plata caștigurilor realizate este garantată prin contract legal. Vei primi mai multe detalii despre această ofertă, doar după ce trimiți un mesaj cu subiectul ”VREAU DETALII” la această adresă: razvan.lead_2011@yahoo.com

Comments are closed.