spionaj sriLuni, 29 decembrie 2014, notam pe cristoiublog.ro:
„Printre ciudățeniile finelui de an se numără – alături de transformarea purtătoarei de cuvînt a Prea Alesului într-un Dinicu Golescu al clădirii numite Palatul Cotroceni – asumarea de către Trustul de presă al familiei Dan Voiculescu a posturii de cîine de pază al onoarei de președinte a lui Klaus Iohannis.


Trustul de presă Intact, cu piesa sa de artilerie aruncătoare de rahat numită Antena 3, s-a implicat violent propagandistic în campania electorală. Candidatul lui Dan Voiculescu – Victor Ponta – a beneficiat de toți pupicii mediatici, în timp ce adversarul lui Victor Ponta – Klaus Iohannis – a fost ținta unei succesiuni de acuzații bazate pe născociri. (…)


Prin raportare la angajarea totală, contrară normelor minime ale profesiei de jurnalist, de partea unuia dintre candidați – Victor Ponta – postura asumată după scrutin de Antena 3 stupefiază. Nu, nu e vorba de renunțarea la campania de insulte și calomnii față de Klaus Iohannis în favoarea uneri abordări neutre, reci chiar, a vieții și activității noului președinte.


Nu, e vorba de asumarea posturii de cîine de pază al lui Klaus Iohannis.
Cine îndrăznește să-l mustre nițel pe Prea Alesul se trezește cu un jet de rahat aruncat în față de furtunul pe care-l ține, pompierește, Mihai Gâdea.”

Era doar una dintre ciudățeniile remarcate de mine în prestația Trustului condus mai departe din închisoare de Dan Voiculescu.
Alta se referea la cultivarea Antenei 3 de către liderii PNL.
Alina Gorghiu, Ludovic Orban, Teodor Atanasiu începuseră să-l întreacă pe Mugur Ciuvică în stat în fund, studio, pînă la putrezirea pantalonilor.

Suntem la ora la care scriu aceste rînduri în 25 iunie 2015.
La șase luni de la observația mea de pe cristoiublog.ro.
Azi, 25 iunie 2015, am luat cunoștință de două fapte:

  1. Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, cea cu care se fac negustoriile politice în numele tatălui, a fost achitată în prima instanță în Dosarul Loteria 2. E drept, sentința nu e definitivă, dar la lentoarea cu care se pot mișca lucrurile în Justiția noastră, pînă în 2016 nu văd nici măcar o primă ședință la Curtea de Apel, admițînd că DNA ar avea de gînd să conteste decizia Tribunalului. Cu puțin timp în urmă, Procesul de șantaj împotriva Cameliei Voiculescu, început în 1 octombrie 2013, a fost amînat pentru 23 septembrie 2015. Durează de un an și ceva. În 23 septembrie 2015 se apropie de doi ani. Și va mai dura vreo cîțiva ani.
  2. Procurorul Emilian Eva e cel care l-a trimis în judecată pe Dan Voiculescu în Dosarul ICA. Pentru asta a devenit ținta campaniilor violente duse de Antena 3, dar și de toate site-urile aflate sub influența lui Dan Voiculescu, de la Lumea Justiției pînă la DC news.Tot joi, 25 iunie 2015, am aflat că procurorul Eva Emilian, în prezent procuror la Iași, a fost înhățat de Binomul SRI-DNA. Urale nesfîrșite la Antena 3. Binomul SRI-DNA confirmă, prin acuzațiile aduse lui Eva Emilian, că e vorba de un bandit, care a acționat la comanda altui bandit Traian Băsescu.

Așadar, pe lîngă cele două favoruri făcute Cameliei Voiculescu, Binomul SRI-DNA a servit Antena 3 cu un nou argument de autoritate că mandatul lui Traian Băsescu a fost unul al hărțuirii criminale a dușmanilor precum Dan Voiculescu.

Sunt întîmplătoare aceste două fapte?
Firește că nu.
În cele șase luni, cît a trecut de la observația mea de pe cristoiublog.ro, Antena 3 a continuat să fie cîinele de pază al lui Klaus Iohannis.

Tot în această perioadă instituțiile de forță puse în slujba lui Klaus Iohannis au pornit o campanie sălbatică de discreditare a mandatelor lui Traian Băsescu:
Deciziile de redeschidere a dosarelor lui Traian Băsescu, anchetarea penală a Referendumului, anchetarea Familiei

Băsescu și alte numeroase acțiuni ale Binomului n-au fost altceva decît material generos servit Antenei 3 pentru a putea ridica operațiunea de propagandă anti- Băsescu la nivele uluitoare, dacă ne gîndim că de șase luni România are un alt președinte: Klaus Ioahnis. Chiar și în disputa dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis Antena 3, la ordinele lui Dan Voiculescu, a fost mai mult decît prudentă cu cel care a cerut demisia premierului, singura atitudine fiind o nouă a lui Mihai Gâdea de pișat ochii a tristețe că cei doi se ceartă.

O retrospectivă a celor șase luni de alimentare a Antenei 3 de către Binomul SRI-SRI cu argumente oficiale pentru discreditarea mandatelor lui Traian Băsescu ne obligă să ne reamintim că:

  1. În 2009, Klaus Iohannis a fost păpușa lui Dan Voiculescu în bătălia electorală cu Traian Băsescu. Dan Voiculescu a fost cel care l-a propulsat pe primarul de Sibiu, printr-o propagandă deșănțată, ca vedetă la nivel naționa. Un asemenea lucru nu se uită, mai ales că Traian Băsescu l-a tratat pe Klaus Iohannis, în aceeșai perioadă cu sictir.
  2. Dan Voiculescu și Klaus Iohannis au un dușman comun: Traian Băsescu. Dan Voiculescu, pentru că vrea să se răzbune c-a ajuns la pușcărie. Klaus Iohannis, pentru că președinția lui Traian Băsescu e un permanent reper stînjenitor pentru președinția sa mediocră. Campania de discreditare a mandatelor lui Traian Băsescu îi convine de minune lui Klaus Iohannis. Dacă președinția lui Traian Băsescu a fost un regim criminal, președinția lui Klaus Iohannis, definită prin Nimicul suit în Deal, e un regim strălucitor.

Dar Binomul SRI-DN, el ce interes are să lucreze pentru Antena 3?
Cum ce interes?
Să-i facă pe plac noului Jupîn!
Dan Voiculescu, dormi liniștit! Binomul SRI-DNA lucrează pentru tine!

 

sursa: cristoiublog.ro

1 COMENTARIU

  1. La rubrica: O basina Sulfuroasa pe Zi, l-ati citit din nou pe paranoia nationala – care se crede Pamfil Seicaru de Gagesti – Ion Cristoiu!

    Daca il udati cu apa, va rezulta ACID SULFURIC! Vezi mai jos! A inceput cu ghilimele, insa NU se stie unde se termina aceste ghilimele; probabil in Basina Sulfuroasa de Miine!

    „Printre ciudățeniile finelui de an se numără – alături de transformarea purtătoarei de cuvînt a Prea Alesului într-un Dinicu Golescu al clădirii numite Palatul Cotroceni – asumarea de către Trustul de presă al familiei Dan Voiculescu a posturii de cîine de pază al onoarei de președinte a lui Klaus Iohannis.

Comments are closed.