Ion Cristoiu participa la emisiunea Marius Tuca Show de la Antena 1, in Bucuresti, marti, 30 octombrie 2007.

Duminică seara, într-o intervenție telefonică la B1Tv, la emisiunea lui Cătălin Striblea, am atras atenția asupra celei mai mari probleme a României din ultimii ani:
Va fi Răvășitoarea noastră, Carmen Iohannis, mai Răvășitoare decît Michelle Obama, la Recepția dată de soții Obama cu prilejul Sesiunii ONU?

De fiecare dată cînd e o Sesiune a ONU președintele Americii dă o recepție în onoarea șefilor de stat și de guvern participanți la Sesiune pe motiv că ONU e într-un fel pe teritoriul țării pe care o conduce.
În septembrie 2005, Traian Băsescu a participat la recepția dată de George W. Bush, dar fără nevasta, Maria Băsescu.
În 24 septembrie 2014, la recepție au fost și Victor Ponta și Daciana Sârbu.
Știam că Klaus Iohannis și-a luat nevasta pînă hăt-departe, la New York (pe banii statului, desigur) numai și numai pentru a-i face cadou șansa de a se trage în poză cu Michelle și cu Barack.

După toate întîlnirile de pînă acum ale cuplului Klaus Iohannis-Carmen Iohannis, fotografiile de la recepțiile date de cuplul gazdă au fost publicate cu texte care strigau chiar din titlul că a noastră a fost mai Răvășitoare decît cealaltă. S-a ajuns pînă acolo cu mai mult decît Răvășitoarea încît Regina Spaniei, faimoasă în lumea întreagă pentru ținută și pentru felul cum se îmbracă a fost prezentată ca surclasată de Carmen Iohannis.

Știind că a noastră se va poza la recepție alături de Michelle Obama, mă întrebam, în emisiune, dacă Răvășitoarea va fi mai Răvășitoare decît Michelle Obama, soția lui Barack Obama, altfel spus stăpînul Lumii și mai ales al României.
Dacă ar fi fost mai Răvășitoare, Klaus Iohannis risca să supere pe Stăpînul de la Casa Albă și, ca odinioară, domnitorii români, să fie mazilit.
Dacă Michelle ar fi fost mai Răvășitoare, pentru Carmen Iohannis, vădit obsedată de vorbele dulci care se scriu și se spun despre ea ca femeie, ar fi fost o lovitură.

Am așteptat cu mare curiozitate publicarea fotografiei în presa noastră căzută în limbă după Mai mult decît Răvășitoarea.
Nu mi-a scăpat faptul că poza a fost publicată marți, la 19, 30, o distanță de aproape o zi de la momentul recepției.
Probabil că s-a așteptat publicarea ei pe site-ul Casei Albe.

iohannis_obama

De data asta nici un ziar din România n-a îndrăznit să scrie că a noastră a fost mai Răvășitoare decît cealaltă.
Nu de alta, dar cealaltă e cucoana Stăpînului!
Titlurile au fost în general neutre, astfel încît să n-o supere pe Răvășitoarea, dar nici pe cucoana Stăpînului de la Casa Albă.

Au fost și site-uri, dintre cele grețos de lingușitoare cu cuplul de la Sibiu care au găsit o formula de a-i da un pupic în fund Răvășitoarei fără a o supăra pe Michelle.
Poza a fost publicată cu precizarea din titlu că face furori pe Internet.
De ce face furori?
Deși site-urile respective nu ne-o spun, se înțelege că datorită Răvășitoarei.

sursa: cristoiublog.ro