rares bogdanMiercuri după masă, cîteva site-uri fomiste, întocmite de ziariști plătiți de patronii cu o friptură și de ziariste plătite cu o pereche de ciorapi, au publicat în huruit de meterhanea un anunț al lui Rareș Bogdan despre emisiunea sa de la 21, pe Realitatea Tv, Jocuri de putere:
„Diseară detonăm o bombă, în direct. Avem un invitat special, un om care face dezvăluiri, care va arăta adevărata fața a celui care e pus să conducă PSD. Aș vrea să spun că îl aștept cu toată deschiderea pe domnul Dragnea să intre alături de noi pe telefon. Îl așteptăm pe parcursul emisiunii să îl combată pe cel care o să facă dezvăluiri despre domnia sa. Nu vrem să intrăm în jocurile interne din PSD. Nu ne schimbăm poziția față de Victor Ponta. Faptul că facem dezvăluiri despre Liviu Dragnea nu înseamnă că ne-am poziționat cu Victor Ponta. Nu, așteptăm în continuare ca Victor Ponta să demisioneze. Nu se pune problema să intrăm în disputa internă, iar simpatia noastră față de Șerban Nicolae e zero. Cel mai mare partid din România are nevoie de un reprezentant la vârful său extrem de curat. Dragnea nu e nici pe departe un om curat, e un om care – se va dovedi și diseară – a făcut extrem de multe lucruri negative în cariera sa politică”.

Bombă în direct! Adevărata față a lui Liviu Dragnea! Dezvăluiri despre viitorul președinte al PSD! E va dovedi diseară că Liviu Dragnea nu e nici pe departe un om curat!
De la Scandalul Watergate n-am mai văzut o asemenea pregătire de artilerie publicitară pentru o producție jurnalistică.

Anunțul făcut de Rareș Bogdan m-a făcut să-mi las deoparte lecturile care n-au nici o legătură cu prezentul românesc (citesc cu creionul în mînă o carte de excepție apărută în Franța despre una dintre cele mai costisitoare Operații clandestine ale CIA din timpul războiului rece: Finanțarea unor opere literar-artistice precum filmul 1984 al lui George Orwell pentru caracterul lor violent anticomunist) și să mă uit la Realitatea Tv.

Prima jumătate de oră am rîs în hohote.
Invitatul special al lui Rareș Bogdan, cel trîmbițat ca detonatorul unei bombe în direct, era Nebun.
Nu în sens figurat, ci în sens propriu.
Pînă și o fătucă din presă și-ar fi dat seama că numitul Romică Părpelea suferea de mania persecuției pigmentată cu deraieri ale gîndului și halucinații cu ochii deschiși.
Și-ar fi dat seama și la prima pauză de publicitate l-ar fi expediat pe invitat acolo unde ar trebui să fie:
La spital.

Autorul interviului se numea însă Rareș Bogdan.
Un ziarist care nu-i de ici de colea.
Și cu toate acestea, Rareș Bogdan nu numai că n-a încheiat așa zisul dialog, dar mai mult a luat în serios acuzațiile fantasmagorice ale invitatului, acuzații care culmea! n-aveau nici o legătură cu Liviu Dragnea.

În tot acest timp, pe burtieră, în stilul adus de România Tv în spațiul televizionistic curgeau texte gen: 20.000 de euro pentru tăcere, Bomba din PSD, Mi-a propus 100.000 de euro să-mi retrag plîngerea de la DNA! Nimeni nu e mai presus de lege!

Telespectatorii care deschideau televizorul și dădeau cu privirile de aceste burtiere vor fi crezut că Liviu Dragnea l-a mituit pe invitatul lui Rareș Bogdan, care invitat, lovit de o criză dostoievskiană, a dat fuga să se spovedească în direct la Jocuri de putere, nu știu de ce intitulată de Rareș Bogdan Emisiune sub presiune.

Ascultîndu-l pe invitat telespectatorii aflau o istorie paranoică:
Romică Părpelea susținea nici mai mult nici mai puțin că i s-au promis 100.000 de euro printre alții de către avocatul lui Liviu Dragnea – Marian Nazat – în schimbul retragerii unui așa zis denunț din 20 august 2012, privind fraudarea Referendumului la secția de votare condusă de el, Părpălea, retragere la care el a procedat după trimiterea lui Liviu Dragnea în judecată. Orice ziarist știe însă că Liviu Dragnea a fost anchetat de DNA nu pe paza unui denunț, ci pe baza unei autosesizări a DNA. Să nu-și fi dat seama Rareș Bogdan că invitatul se afla în plin exercițiu patologic de grandomanie? Și dacă da, cum a admis ca, în direct, un nebun, să lanseze acuzații grave despre persoane precum avocatul Marian Nazat, nu numai un maestru al baroului, dar și un publicist de excepție?

Emisiunea nu s-a întrerupt pentru ca invitatul să fie dus cu Salvarea la spital.
Ea a durat două ore.
Am dat de vreo cîteva ori să-i trimit lui Rareș Bogdan un SMS cu strigătul de deznădejde al unuia care are o părere bună despre el:
Rareș Bogdan, salvează cît mai poți! Întrerupe emisiunea și cere-ți scuze de la telespectatori!

M-am oprit de fiecare dată întrebăndu-mă dacă nu cuva Rareș Bogdan a știut înainte de a intra în emisiune că invitatul e nebun, dar i-a acordat două ore numai și numai, pentru că era vorba de un dușman de-al lui Liviu Dragnea.

După o oră, m-a apucat o tristețe cumplită.
O tristețe provocată de gîndul că voi rămîne în posteritate cu o etichetă insultătoare:
A fost jurnalist român.

 

sursa: cristoiublog.ro

3 COMENTARII

  1. …..dupa emisiunea de aseara RB ,de fapt a vrut sa dezvaluie cum dragnea a sponsorizat pe beselu ,si azi televiziunea lui vuieste pe acest subiect ….dar de ce nu insista pe averea si ,afacerile mafiotului din BRAZILIA sau se face ca ploua,cum cara banii acolo …si el si guse ca si ponta il urasc pe Basescu ….aici vroiau sa ajunga din nou la Basescu ,el este de vina ca asta a furat si-a tras firme ,hoteluri ,personal care-l slugaresc si-l protejeaza …….iti vine sa-i scuipi pe toti inclusiv rares si guse …guse care uita ca a facut parte din gasca lui ponta si-l invata toate smecheriile dubioase in a conduce si fura …si acum este marele analist …sarumana domnul guse ,multumim pentru cat de mare si pretios ati devenit pentru natia romana cu analizele pe care numai dumneavoastra le credeti nepartinitoare .

  2. „Maestre”, vezi ca a doua zi a mai vorbit un alt … „nebun” care a zis lucruri chiar mai grave decat primul! O vorba din popor zica ca daca si al treilea iti spune ca esti … Noapte buna ! Si mai scuteste-ne!

  3. NUMAI 10% daca a fost adevarat, il scoate pe „inculpatul” lui Basina Grea din cauza!
    „Nu-I duhoare ca gunoiu’
    Si „analist” precum Cristoiu!”

Comments are closed.