iohannis bicicleta 1Scriind pentru Evz.ro comentariul E nevoie mai mult ca niciodată de Crin Antonescu!înțelegînd prin asta că în această perioadă de punere la îndoială a Statului de drept sub pretextul Luptei împotriva corupției, un politician precum fostul președinte al PNL, apărător din convingere al libertăților individuale și al echilibrului Puterilor în stat, ar putea declanșa o mișcare reală, a cetățenilor sincer neliniștiți de derapajele Statului de Drepți și nu îngrijorați pentru soarta lor de corupți, mi-am amintit de relația președinților României cu Sistemul.

Ion Iliescu a fost de la început un supus al Sistemului.
Pentru a fi lăsat în pace la Cotroceni, el a  dat mînă liberă Sistemului.
Și Sistemul a făcut ce-a vrut în țara asta.

Emil Constantinescu a venit la Cotroceni decis să se ia la trîntă cu Sistemul.
A sfîrșit, după cum el însuși a declarat, prin a fi înfrînt de Sistem.

Traian Băsescu a venit la Cotroceni decis să încalece Sistemul.
Și l-a încălecat.
A pus  în fruntea Instituțiilor de forță, de la SRI pînă la Parchetul General, oameni descoperiți de el, promovați în chip spectaculos.
După un timp însă Sistemul i-a scăpat de sub control.

În decembrie 2014, după cum scrie Klaus Iohannis în Primul pas, îl avertiza pe noul președinte asupra Puterii Serviciilor secret:
In acelaşi interval, Traian Băsescu a reluat avertizările in legătură cu puterea crescută a serviciilor secrete.
Personal, nu m‑am simţit deloc avertizat.

După opinia mea, Traian Băsescu și-a dat seama că, de la un moment dat, Sistemul l-a păcălit.
Zicea ca el, Președintele, dar de făcut făcea ca El, Sistemul.

După cum se vede, Klaus Iohannis scrie că el nu s-a simțit deloc avertizat.
Ce înseamnă asta?
Că știa acest adevăr?
Că era și este convins că Sistemul n-are nici o putere?
Că nu-l interesează relația cu Sistemul?

De aici întrebarea întrebărilor:
În ce privește Sistemul, cu ce gînd a venit la Cotroceni Klaus Iohannis?

 

sursa: cristoiublog.ro

4 COMENTARII

  1. …in prostia mea ,cred ca sistemul spre sfarsitul mandatului lui Basescu a luat-o razna si zicea ca Basescu si facea ca ponta si Johannis, caci la orizont prevedeau ca vor fi noii stapani …..Domnul Basescu a intuit ,a verizat dar nu mai avea timp si nici putere deoarece mandatul i se apropia de sfarsit ,nemaiputând lua masuri ….a averizat pe noul presedinte dar acesta deja canta imnul serviciilor pentru a se mentine la putere si a profita cat mai mult pe plan personal ….vizite ,incasari de bani din scris (ia imaginati-va ca ar fi scris cele doua carti când era primar ,credeti ca i le cumpara sau se uita cineva la ele ? ),plimbari prin lume cu prima doamna pe banii nostri si cate si mai cate fara a fi vazute in public….Cu acest gand a venit domnule Cristoiu ,de a ne pacali si a mentine clasa mafiota la guvernare …asa-i este misiunea ! …asta-i „altfel” de politica pe care ne-o tot prapavaduia acest malai mare de zis presedinte !……vin vremuri grele si nesigure ,nu stiu cine ne va mai apara si sustine cu un asa popor imbecil si spalat pe creier !….nu vedeti singurul care mai ne spune adevarul ,il vor la puscarie …..insa idiotii nu-si dau seama ca se joaca cu focul !….BASESCU este aparat de DUMNEZEU si cred sigur de COMUNITATEA EUROPEANA ……cu ce drept acesti borfasi si mafioti il vor pe Basescu la puscarie ?….cu dreptul de asi apara ei hotia, jecmaneala si distrugerea tarii ? acesta-i dreptul lor ? …cu dreptul de asi apara piele de a nu fi trasi pe rug ?….ia sa vedem !

  2. Antonescu s-a discreditat cand a facut alianta cu comunistii! Plecarea lui a insemnat si ruperea acestei aliante. Stiu ca pentru ziaristii „da Dambovita”, Johannis e nespectaculos. Nu face circ si tiganie, nu iese zilnic la tv sa le dea ce sa comenteze „ziaristilor”, practic nu le face viata usoara. La noi s-au produs pe banda rulanta „ziaristi” tzatze care stau in talk-show-uri si „analizeaza”, adica dau din gura despre nimic spunand nimicuri = clevetesc! Mai invatati si voi din vest cum se face jurnalismul: investigatii, deplasari in teren (nu la dezastre), interviuri cu specialisti adevarati (nu din astia care le stiu pe toate), etc. E de munca clevetitorilor! 😉

  3. domnule cristoiu, individul asta inca mai crede ca e primarul sibiului. e aerian rau de tot. nu intelege nimeni ca omul asta nu se poate razboi cu psd-ul, aliatul pnl-ului timp de 7(sapte) ani? pnl si psd stiu atat de multe mizerii unii despre altii, incat ei nu-si pemit sa poarte un razboi fatis, pe viata si pe moarte. deja ponta incepe sa atace pnl-ul(cam rar, e drept), avertizand pnl-ul sa o lase mai moale. pnl-ului i s-a alaturat si pdl-ul. vedem abia acum dece! blaga, boagiu, berceanu& co. incep sa tremure. dece le-a spus basescu adio? dece toti tradatorii din pdl il ataca zilnic pe basescu(si pe boc) in fiecare zi la toate posturile tv? NISTE TRADATORI, LASI, MIZERABILI, FARA CARACTER! SA LE FIE RUSINE!!!!!!

Comments are closed.